Osijek u slikama |
Odgovori | Stranica <12345 13> |
Korisnik | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osijek je tako ljepi grad. Jel još uvijek mučite muku sa komarcima!?
Gledala sam lani neki dokumentarac u kojem se ljudi prepuštaju komarcima radi statistike koliko uboda u minuti- ili tak nekaj! I to u Osijeku. Znaš kaj bi htjela doživjeti- natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša! |
|
Sponzorirani linkovi | |
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za fiš pravac u Baranju! Bilje je idealno, jer je blizu Osijeka, a u Baranji si... |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajd, ak buš imal prilike saznati, najavi neko natjecanje! Morti se tam skupimo!
|
|
TILjO
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam baš u toku, ali potrudit ću se...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana 2 zabušava, gdje su slikice Osijeka, ajmo Lana čekamo nešto novih slikica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno nema novih slika...Seflera je spomenula fis paprikas,prvi put sam ga jela u Apatinu i bilo mi je strasno ljuto,ali sad sam se navikla i obozavam ga,naravno cesto i spremam.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutros sam malo prošetala kroz naša dva parka, meni osobno najdraža iako ih ima još. Jutro je bilo poluoblačno ali toplo. Uživala sam u šetnji, a nadam se da ćete i vi.
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je lijepo....baš bi se rado prošetala kroz Osijek...na žalost neću tako skoro
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lana2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko za sada od mene. Sad se ne smijete buniti što sam vas "udavila" ovolikim slika nakon što ste rekli da "zabušavam"
Iris ovo ti je prilika da barem pođeš u virtualnu šetnju svojim gradom.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Lana za virtualnu šetnju
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana 2 baš mi je prijala šetnja tvojim predivnim gradom, odnosno njegovim parkovima. Uskoro ću to i sam imati prilike vidjeti, kako sam već rekla ovo ljeto.
Iris kako prema Osijeku namjeravam preko Splita, Mostara, Sarajevo, mogla bi svratiti preko Klisa, pa da i ti ideđš samnom do Osijeka, za koji znam da je tvoj grad.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana predivne slike..Kao da i sama šetam tim parkovima..
Triša,kad već šetala kroz Sarajevo,javi se da pijemo kaficu,na basčaršiji.Možeš povesti i iris i lanu,uz put ih pokupiti sve... |
|
domingo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana2 vam skoro ništa nije slika pokazala......Lana2 možeš ti mnogo bolje. Nemoj da ja počnem slikati a prošle godine je bilo veoma lijepo uz promenadu. Bilo je i na tv......koliko se pričalo, samo se pitam nisu li neki osijećani preko zime došli i povadili delfinijume, naprstke, geraniume, mala drvca i još mnogo toga. Moglo se kilometrima ići i slikati na svakih 10 metara.
Neki dan sam prošao tamo i vidio "zlatnu kišu", salix flamingo..... Valjda će biti još cvijeća u maju.......i ja ću slikati. Ajme koliko tamo ima idejaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
domingo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A naravno......pitat ću kad su oni dani ribe u Baranji, da nije već prošlo.
Moja teta osobno poznaje ljude iz Kopačeva. Čovjek se hvalio da su skuhali ribe ustvari fisha......tonu i pol, a gdje su još šarani na rašlje, prženi šarani i druge poslastice. U Kopačevu se napravi fešta,.....tu dolaze svi izložiti svoje proizvode iz kućne radinosti. Hit su za prodaju male baranjske kuće od šperploće ukrašene cvijećem ispod prozora, prodaju se i kotlići, pa natjecanje u pravljenju fiša, pa bude i oslikanih boca s domaćom rakijom......ima se toga za vidjeti i kupiti i nepcem osijetiti..... |
|
domingo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12345 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |