Slavonkin balkon i dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Korisnik | |
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala drage moje.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slavonka, cvijeće je krasno, a Tara je prekrasna curica
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Palme,neznam više ni ja kako se koja zove ali meni nije ni bitno,bitno je da je palma i da su uspješno preživjele
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Mirisna pelargonija
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
oleandri,nakon 2 mj.konačno imaju žile
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Svega imas,od preslatke pomagacice do divnog cveca
![]() ![]() koja je ono sarena lozica u buretu? |
|
![]() |
|
procvao je i crveni amarilis
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Gioiaa nebi ti znala reći koja je,znam samo da može preživjeti vani.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Al cvjetić pod imenom Tara najljepši!!!!
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ja sam luda za palmama ali vjerujte toliko sam ih puta nabavljala i uvjek se samo osuše i to je to pa kad kod nekog vidim zastane mi dah kao i sad kad sam tvoje ugledala
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo slavonko!
šarenilo u bačvi je moj favorit! Nadam se da će cvjetati cijelo ljeto! U to sam uvjerena kad imaš tako slatku pomagačicu!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasni amarilisi a i sve ostalo mi je za 5+
|
|
![]() |
|
Hvala cure,drago mi je da vam se sviđa.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
I meni smeta moj trbuh ( a nisam trudna )
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma nemoj mi ništa govoriti Karmen, ja sam sva puna pečata, ove su godine tako dosadni, moramo već popodne zatvarati vrata jer ih bude navečer puna kuća, a kad zaljevam svu me izmasakriraju
![]() Slavonko amarilis je predivan, dvije stabljike iz jedne lukovice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala Korijenko,za 2 stabljike je zaslužan Voki,sve je prema njegovim uputama,pokušaću nagodinu na 3 stapke.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |