Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 109>
Korisnik
Poruka
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 22:03
 Evo mi jedne kolegice...dobrodošla i pokazala nam svoje radove...vrlo su zanimljive ornamentirane posude ( čaše)...nisam još vidjela nešto slično...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 22:28
hvala lijepa na dobrodošlici i na komplimentima...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 22:30
ovo je moj način kako sam postigla 3D efekt
nemojte mi zamjeriti, to je tek početak,vježbam...nisam sigurna je li baš najbolji put, al je eto...moj put... Confused

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 22:36
Jako dobar način.. i slažem se liječi živce.
ClapClapClap
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 22:44
Ako su ti ovo samo radovi na kojima vježbaš, što li ćeš tek raditi kad se ispraksaš!? Fantastično! Originalno i maštovito i jako uredno napravljeno...stvarno super!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 22:47
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Ako su ti ovo samo radovi na kojima vježbaš, što li ćeš tek raditi kad se ispraksaš!? Fantastično! Originalno i maštovito i jako uredno napravljeno...stvarno super!

Potpisujem Dadu 100 %.....
Zadnji uradak mi je stvarno posebno efektan...jako, jako lijepo.....svaka čast
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 06:01
I ja se pridružujem dadi i hippy, jer stvarno divno si ovo napravila, a ako je tek početak, ajme pa kak će to izgledat kad postaneš majstorica. .
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 07:05
drage moje, hvala vam na pohvalama...zaista ste poticajne...ovo mi sada daje još više elana da isprobavam i dalje i dalje i dalje...smile213
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 08:37
 Ovo je prekrasno. Samo tako nastavi dalje. Bravo!!!!
ANĐELKA
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 09:40
Meni je jako lijepa slikica sa ružmarinom premda su i ostali radovi veoma zgodni. Bojanja i pitorica se nemoj "bojati", pa makar njega možeš uvijek popraviti, samo naprijed i uživaj!
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 15:53
još ćeš ti nas učiti o 3D efektu. ovo je genijalno!
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 17:51
Aj sad... sve od das mase???
Meni je WOW!!!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 19:47
Imam jedan prijedlog za tebe...ako ti nije problem, kad budeš ponovo radila neku od svojih čarolija, fotkaj sve, step by step, otvori temu o 3D tehnici i prosvijetli nas, koji nemamo pojma, a želimo naučiti.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:07
mogu samo ponovit ovo što su dada i hippy napisale smile141
jedva čekam tvoje nove radove.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 00:55
 Svaka čast!
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 16:03
zahvaljujem na aplauzima, uistinu poticajno djeljuju...poslušat ću dadin savjet i otvoriti u skorije vrijeme topic o 3D tehnici na moj način Tongue...mislim da ću to morati raditi u suradnji sa mojom gogom-os, jer netko mi mora sve to slikati step by step dok ja radim...vjerujem kako će već sljedeći tjedan za to biti prilika...
a do tada, čekam da mi se posuše nove pločice od das mase za novo čarobiranje...
danas sam posjetila hobby centar u osijek i gotovo se raspametila od pomame za svime i svačime što sam kod vas vidjela, pa će tako na mojim novim radovima uskoro pristići 2K lak za raspukline i decopupage glazura...a onda, ako uspiju radovi, stižu i slike...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 17:57
onoj ili onome tko je izmislio peglanje salveta treba dići spomenik... smile211
upravo si ukrašavam jednu kartonsku kutiju za salvetice i ne mogu doći k sebi kako je ovo sada predivno...smile126...i jednostavno, i nema nabora, i nema pucanja salvete...
divota
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 21:51
3D efekti su mi oduvijek privlačni, i super to radiš! Thumbs%20Up
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
tinaV View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 101
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaV Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:06
Prekrasno,super originalno Clap
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 22:09
vidim i ti si odusevljena peglanjem...ja sam pjevala od srece kad sam to otkrila...jejeeeeee...

sto se tice fotkanja step by step naravno da cemo to organizirati...nekako slutim da bi to mogli u srijedu ... ;-)
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.