natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 109> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo mi jedne kolegice...dobrodošla i pokazala nam svoje radove...vrlo su zanimljive ornamentirane posude ( čaše)...nisam još vidjela nešto slično...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala lijepa na dobrodošlici i na komplimentima...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovo je moj način kako sam postigla 3D efekt
nemojte mi zamjeriti, to je tek početak,vježbam...nisam sigurna je li baš najbolji put, al je eto...moj put... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jako dobar način.. i slažem se liječi živce.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ako su ti ovo samo radovi na kojima vježbaš, što li ćeš tek raditi kad se ispraksaš!? Fantastično! Originalno i maštovito i jako uredno napravljeno...stvarno super!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Potpisujem Dadu 100 %..... Zadnji uradak mi je stvarno posebno efektan...jako, jako lijepo.....svaka čast ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
I ja se pridružujem dadi i hippy, jer stvarno divno si ovo napravila, a ako je tek početak, ajme pa kak će to izgledat kad postaneš majstorica. .
|
|
![]() |
|
drage moje, hvala vam na pohvalama...zaista ste poticajne...ovo mi sada daje još više elana da isprobavam i dalje i dalje i dalje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je prekrasno. Samo tako nastavi dalje. Bravo!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Meni je jako lijepa slikica sa ružmarinom premda su i ostali radovi veoma zgodni. Bojanja i pitorica se nemoj "bojati", pa makar njega možeš uvijek popraviti, samo naprijed i uživaj!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
još ćeš ti nas učiti o 3D efektu. ovo je genijalno!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Aj sad... sve od das mase???
Meni je WOW!!! |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Imam jedan prijedlog za tebe...ako ti nije problem, kad budeš ponovo radila neku od svojih čarolija, fotkaj sve, step by step, otvori temu o 3D tehnici i prosvijetli nas, koji nemamo pojma, a želimo naučiti.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
mogu samo ponovit ovo što su dada i hippy napisale
![]() jedva čekam tvoje nove radove.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Svaka čast!
|
|
![]() |
|
zahvaljujem na aplauzima, uistinu poticajno djeljuju...poslušat ću dadin savjet i otvoriti u skorije vrijeme topic o 3D tehnici na moj način
![]() a do tada, čekam da mi se posuše nove pločice od das mase za novo čarobiranje... danas sam posjetila hobby centar u osijek i gotovo se raspametila od pomame za svime i svačime što sam kod vas vidjela, pa će tako na mojim novim radovima uskoro pristići 2K lak za raspukline i decopupage glazura...a onda, ako uspiju radovi, stižu i slike... |
|
|
|
![]() |
|
onoj ili onome tko je izmislio peglanje salveta treba dići spomenik...
![]() upravo si ukrašavam jednu kartonsku kutiju za salvetice i ne mogu doći k sebi kako je ovo sada predivno... ![]() divota |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
3D efekti su mi oduvijek privlačni, i super to radiš!
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Prekrasno,super originalno
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
vidim i ti si odusevljena peglanjem...ja sam pjevala od srece kad sam to otkrila...jejeeeeee...
sto se tice fotkanja step by step naravno da cemo to organizirati...nekako slutim da bi to mogli u srijedu ... ;-) |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |