presano cvijeće |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepe slikice,imaš puno strpljenja za raditi to!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
IVANA IVA
Novo sjeme Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odluka je pala... ovog proljeća krećem u skupljanje cvijeća....vrijedi probati... |
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako, al nisam prije vidila ovu galeriju
Sviđa mi se što su slike žive-nisu bljedunjavih boja. Posebno mi je prvo bonsai drvce, pa još jedna slika di je bilo i plavkastih cvijetića,..mislim da nisam našla ništa što mi se nije, ili mi se osrednje svidilo. Odlične slike! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne slike
|
|
IVA61
Već proklijao Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam našla nekoga tko radi slike od suhog cvijeća i ostalog bilja. Naime, i ja to radim (Postavila sam svoje slike pod Ostala hobistika: Slike od suhog cvijeća) i veselim se da sam vidjela i tvoje. Sviđaju mi se! Radiš drugačije od mene i u tome je čar što svako svojim radovima daje svoj pečat. Lijep pozdrav! Veselim se vidjeti i ostale radove!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |