Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj lijepi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj lijepi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:04
Originalno poslano od člana domingo domingo napisao:

Sljedeći puta moram slikati vrt moga susjeda. Kod njega je travnjak ......vidi on kako ja volim cvijeće pa smo prije nekoliko dana presadili  36 kom.  ruža. Još je nešto ostalo.....valjda će se primiti do kraja.
U stvari još prošle godine smo stavili pod boce oko 120 komada.....a primilo se oko 70.
Sada mislimo zajedno da od njih napravimo ukrasne stablašice.
A ako bude sreće krajem ljeta bi kod njega napravili oveći plastenikHug,
a naravno da će i koje pivce leći smile121
domingo,jel ti znas da sam ja slaba na ruze? sljedeci put kad ih budete sadili pozovite i mene ili ovaj ostatak salji vamoLOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:04
bako, bako.......držim fige tvojim amarilisima.....i mene je ovaj iznenadio a ostalih 8 još je na čekanju
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:07

dao si ti sebi posla,lijepo je već sada,a kako će tek biti kad se razraste tih kolko ono ?! lončića

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:08
rose, rose......rado bi te nas dvojca primili kod sebe, ugostili, poslužili kakvom kotlić juhicom....pileći paprikaš, čobancem.....a i ugođaj je krasan.
Ti navrati kad budeš htijela.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:12

Moji amarilisi su različito niknuli ali mislim da ću još poprilično čekati dok i procvjetaju.

Ma i ovo vrijeme im baš ne ide na ruku. Danas je kod nas zahladilo... brrr

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:12
hvala ljepa na pozivu,al kako to obično bude kod mene ja neznam pola članova odakle su
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:24
Originalno poslano od člana cvetlin cvetlin napisao:

dao si ti sebi posla,lijepo je već sada,a kako će tek biti kad se razraste tih kolko ono ?! lončića

700.....i još raste brojka
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:25
rose.....Osijek, Osijek a ti?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:30

Nima Splita do Splita
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:31
Bako, sutra bih mogao do prijateljice da slikam njene amarilise......kako su ti tek veliki.....ajmeeee
Ona ima jako mali vrt...jedva 8 kvadrata.....pun je maćuhica
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 20:34
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

Nima Splita do Splita

ako budeš dolazila u SOS dječje selo 23. svibnja....ponudim ti spavanje a ja ću se preseliti u drugu kuću

smile115
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:06
ok definitivno trebamo organizirati da rose ode u osijek WinkSmileSmileSmile
ajmo ljudi tko ide iz njenog pravca javite se
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:09
mamaa,mamaa,vraže jedan 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2009 u 21:21
ne draga ja sam vještica---daj naući razliku: vrag je zloćest a ja samo imam neke sposobnostiWinkLOL
ali za ovo mi one ni ne trebaju: ti si mlada, lijepa i prekrasna osoba, on je također mlad ima lijepu okućnicu i voli biljke što znači da nemre biti loša osoba da ga bog boguje.
Ti sama, on sam---a ja bi na forumašku svadbuLOL
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 14:51
A da ja stavim prije toga svoju slikicu...ne ovdje pa vas dvije odlučite.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 15:20
smile177domingo prava si legenda... čekaj da te otkriju forumašice...morati ćeš trčati...u kojem smjeru..odlučiti ćeš samWink

Kao što rekoh prekrasno cvijeće a i ti si divan momak....samo da to vidi i ostatak cvjetnog društva
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 17:07
Evo jedna slikica prekrasnog uređenog prostora na 8 m kvadratnih. To je vrt moje susjede kod roditelja. Slatko je kao bombončić.
Tko zna staviti na net.....slobodno se poslužite

Baš su nekako simpa ovi patuljci, žabice.....pjetlić koji kukuriće(ne vidi se)
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 17:11
Neki su pitali a gdje ti je domingo staklenik......ove slike će pokazati kako izgleda kod mene i gdje se nalazi staklenik....doduše malo mračan.

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 18:04
Fascinirao me ovaj mali prostor, ali jako lijepo uredjen.
Osijek, Osijek, vidim da vas ima nekoliko iz Osijeka, pa i ja sam iz Osijeka.

Bas bi mi bilo drago da organiziramo susret, ako budem dolazila ove godine.

Voljela bih da vas upoznam.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2009 u 18:37
bas je prekrasan,mali a jako ljep
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.