Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 36>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 15:10
Obožavam hoste. Imaš ako se nevaram 6 vrsta. Gdje nabavi to, po dućanima sam vidjela samo 2 vrstesmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 18:34
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Obožavam hoste. Imaš ako se nevaram 6 vrsta. Gdje nabavi to, po dućanima sam vidjela samo 2 vrstesmile99

Prošle godine naručila iz Decore Buzet. Dok ih nisam naručila, nigdje ih nije ni bilo, poslije sam vidjela na placu, jednu dvije. I da sve su različite..
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 18:35
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

macak, poslala sam ti!
 smile126 Hvala, hvala, hvala! smile79
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 07:24

Zgodno si to složila one sve hoste na hrpi su mi super kad ti prerastu  dio koji si im namjenila  tu samWink  I za žuti pakujac stajem u red ja  ga nisam još vidla.

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 08:50
Originalno poslano od člana cvetlin cvetlin napisao:

Zgodno si to složila one sve hoste na hrpi su mi super kad ti prerastu  dio koji si im namjenila  tu samWink  I za žuti pakujac stajem u red ja  ga nisam još vidla.

Moram danas uslikati čitav pakujac, baš krasno cvate, bit će sjemenkica za sve! Prošle godine sam mogla kupiti samo žuti ili neki plavkasti, pa sam uzela žuti jer mi plavi nije nikako odgovarao u kombinaciju.

Jučer slučajno otkinem jedan cvjetić i dam ga kćeri (4god.), a ona mi ga vrati i veli da neće kad je potrganLOL. Znate kako on ima one "šiljke" iza, mislila je da je potrganLOL.

Ja sam ih vidjela svakakvih boja, ali samo na slikama, baš su posebni. Htjela bih još koji.
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 20:26

Moj žuti pakujac, od prošle godine:

Ovo sam danas kupila:

Moji novi pakujci: Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 20:29
Iglica (geranijum), ako tko ima kakvo konkretno ime za nju bila bih zahvalna!

A ovo sam juče iznenadila MMa, za onaj kutak kod kante. On je inzistirao na Thuji, pa ga je ovo dočekalo na povratku s posla:

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2009 u 20:45
kako si divno iznenadila mužaClapSmileSmile super baš mi se sviđa
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 23:17
Nije mi radio adsl, ali evo problem riješen i evo par slika:

Ruža penjačica koja raste uz sjenicu, ime sam zaboravila:

Clematis Pillu, također uz sjenicu:

Ovo bi trebala biti Loncera, izrasla iz vrlo malog pelcera od prošle godine, puna je pupova, jedva čekam da se otvore:

Hostama sam za probu pridružila dvije astilbe, da vidim hoće li im odgovarati mjesto:

I moja penjačica Orfeo (ona napadnuta od susjedaOuch)

Dalje nisam stigla slikati jer mi je memory stick bio pun. Dakle, nastavak slijedi....

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 23:22
Prekrasno cvijeće i lijepo kombinirano. Hostesmile227
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 23:23
jako ljepo,a ruže su predivnesmile71
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 08:08
Prekrasno Mačak.

A ona iglica je geranium sanguineum, bar tako mislim
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 08:37
Malo sam šetala tvojim vrtom i imaš jako lijepog cvijećaThumbs%20Up
čovjek uči dok je živ
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 09:00
macak vrt ti je divan,hoste,pakujci...geranium naravno
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 09:44
Klematisi, ruže, hoste sve je lijepo.Clap
život je more
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:09
Uh, ovaj vikend sam imala posla, trebala bih o tome u dnvniku, ali podijelila bih slikice.
Ovo je moj najnoviji projekt. Opran juče, danas izdubljen i zasađen. Još će dvije biljke na njega:

Moje ruže
Orfeo i schneewithcen (valjda sam dobro slovkala)

Ivančice:

Ukras za šahtu i u pozadini ružičnjak, zasađeno je ukupno 8 ruža, ai 6 je od jeseni pa nisu još narasle:

Ružičnjak i dalije u njima:

šahta i hoste:

Verbene, njih imam prvi puta. Mogu li i kako prezimiti na kontinentu:
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:11
super je sve ali panj je aaaaaaa divan Smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:41
Sve ti je ko bombon. Ali si mi dala jednu ideju eureka!!!, imam i ja takav korijen. Nadam se da ću moći napraviti nešto slično tvom panj-korijenusmile141  Joj nemoj me tužiti za krađu idejeWinkLOL
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:47
Ih evo trčim na sudLOL.  Tak sam i ja krala od drugih. I ovo je korjen, od oraha. Moji su me opet čudno gledali kad sam ga krenula prati, ali se ne dam. Bit će još ljepši kad se biljke razrastu. Ne znam samo kako biljke prežive na tom panju zimi, na kontinentu. Iskustva?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:54
Mačak, sada sam tek pregledala i prve slike i ove . Sve je čudesno, cvijeće, ruže su ti predivne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.