Mačkove slike |
Odgovori | Stranica <12345 36> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam hoste. Imaš ako se nevaram 6 vrsta. Gdje nabavi to, po dućanima sam vidjela samo 2 vrste
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošle godine naručila iz Decore Buzet. Dok ih nisam naručila, nigdje ih nije ni bilo, poslije sam vidjela na placu, jednu dvije. I da sve su različite..
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, hvala, hvala!
|
|
cvetlin
Mladi grm Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zgodno si to složila one sve hoste na hrpi su mi super kad ti prerastu dio koji si im namjenila tu sam I za žuti pakujac stajem u red ja ga nisam još vidla. |
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram danas uslikati čitav pakujac, baš krasno cvate, bit će sjemenkica za sve! Prošle godine sam mogla kupiti samo žuti ili neki plavkasti, pa sam uzela žuti jer mi plavi nije nikako odgovarao u kombinaciju.
Jučer slučajno otkinem jedan cvjetić i dam ga kćeri (4god.), a ona mi ga vrati i veli da neće kad je potrgan. Znate kako on ima one "šiljke" iza, mislila je da je potrgan.
Ja sam ih vidjela svakakvih boja, ali samo na slikama, baš su posebni. Htjela bih još koji.
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj žuti pakujac, od prošle godine:
Ovo sam danas kupila:
Moji novi pakujci:
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iglica (geranijum), ako tko ima kakvo konkretno ime za nju bila bih zahvalna!
A ovo sam juče iznenadila MMa, za onaj kutak kod kante. On je inzistirao na Thuji, pa ga je ovo dočekalo na povratku s posla:
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako si divno iznenadila muža super baš mi se sviđa
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi radio adsl, ali evo problem riješen i evo par slika:
Ruža penjačica koja raste uz sjenicu, ime sam zaboravila:
Clematis Pillu, također uz sjenicu:
Ovo bi trebala biti Loncera, izrasla iz vrlo malog pelcera od prošle godine, puna je pupova, jedva čekam da se otvore:
Hostama sam za probu pridružila dvije astilbe, da vidim hoće li im odgovarati mjesto:
I moja penjačica Orfeo (ona napadnuta od susjeda)
Dalje nisam stigla slikati jer mi je memory stick bio pun. Dakle, nastavak slijedi....
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće i lijepo kombinirano. Hoste
|
|
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ljepo,a ruže su predivne
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Mačak.
A ona iglica je geranium sanguineum, bar tako mislim
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam šetala tvojim vrtom i imaš jako lijepog cvijeća
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
macak vrt ti je divan,hoste,pakujci...geranium naravno
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klematisi, ruže, hoste sve je lijepo.
|
|
život je more
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, ovaj vikend sam imala posla, trebala bih o tome u dnvniku, ali podijelila bih slikice.
Ovo je moj najnoviji projekt. Opran juče, danas izdubljen i zasađen. Još će dvije biljke na njega:
Moje ruže
Orfeo i schneewithcen (valjda sam dobro slovkala)
Ivančice:
Ukras za šahtu i u pozadini ružičnjak, zasađeno je ukupno 8 ruža, ai 6 je od jeseni pa nisu još narasle:
Ružičnjak i dalije u njima:
šahta i hoste:
Verbene, njih imam prvi puta. Mogu li i kako prezimiti na kontinentu:
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super je sve ali panj je aaaaaaa divan
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti je ko bombon. Ali si mi dala jednu ideju eureka!!!, imam i ja takav korijen. Nadam se da ću moći napraviti nešto slično tvom panj-korijenu Joj nemoj me tužiti za krađu ideje
|
|
|
|
macak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ih evo trčim na sud. Tak sam i ja krala od drugih. I ovo je korjen, od oraha. Moji su me opet čudno gledali kad sam ga krenula prati, ali se ne dam. Bit će još ljepši kad se biljke razrastu. Ne znam samo kako biljke prežive na tom panju zimi, na kontinentu. Iskustva?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mačak, sada sam tek pregledala i prve slike i ove . Sve je čudesno, cvijeće, ruže su ti predivne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <12345 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |