Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Korisnik | |
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je moj prvi pijat... Naravno ima par grešaka, al mi se nikako nije dalo od početka...( na idućem će biti bolje) Moram priznat da sam se iznenenadila jer sam očekivala da će rad na tanjurima biti puno jednostavniji...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ovo ti je odlično! ma kakva ideja!I dfa hoćeš nemoš izaći neobavljena posla
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Motiv sa WC papira, ma koja ideja, genijalno!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frezija tako si otkačena, a radovi su super!!!!
Dobro si me nasmijala, jer ja sam si taaaaako živopisno zamislila situaciju...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
držač za wc papir je predobar...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Hvala Vam cure na komentarima... moram priznat da sam motiv našla na WC papiru....
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ideja i motiv su urnebesni i moram priznati....hmmmm, veoma stimulativni?
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
E i jos nesto; ispricavam se svima sto se vracam 10 stranica unazad, ali buduci da sam nova, Frezija tek sad sam pogledala sve tvoje radove i ne mogu propusiti priliku da ih pohvalim. One kutijice na makove i cvijeće i ona na neku geishu jednostavno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme super je! gdje si samo našla tako prikladan motiv?
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
originalno i otakčaeno!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Baš je super,.moram to mm pokazati
|
|
![]() |
|
Renatka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
Ti bokca, frezija, nemrem verovat, pa to je bajno. Svaka ti čast. Sigurno si rodjena u znaku vodenjaka, samo su oni tak opaljeni i imaju smisla da otkačeno.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
a jesi otkacena(to nije nista novo i nepoznato
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
orginalno...super!!!!!!!!! ma gdje samo nađe tu salvetu??????????
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Herhehheheheh extra je motiv ! LOL
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super! Baš originalno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš si me nasmijala...odlična ideja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
bas je odlicno
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
I neka si podijelila sa nama...ovo je tako originalno ...i baš otkaćeno...Svaka ti čast.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |