Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mama i njeni dečki
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mama i njeni dečki

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
Korisnik
Poruka
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:09

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:10

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:10
zašto ovako male slike?
nazirem fenomenalne crijepove...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:10

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:12
jakooo ljepo,bravo mamaa i bravo dečki!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:12
pa toga ima još???? daj veće, hoću detalje proučavati
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:12
gogaosijek - hvala, ali to još nije kaj bi trebalo biti..budem naučilaWink
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:15
zasto je stavljena dupla slika svakog crijepa? prvo sam mislila da su po dva s istim motivom, al sto vise gledam vidim da je isti crijep...moze prijedlog? zasto ne bi malo obradila crijep? malo ga ošmirglala, odrezala ono "brdašce i izbusila rupe da se moze objesiti....odi u moju galeriju, imam 2 tako obradena crijepa...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:18
anastazija- evo budem ponovno

rose- ovo sam ja danas radila

goga- znam htijela sam tako, ali mi se muž ulašio da mi se nešto ne dogodi i nije mi htio dati fleksericuWinkCryCry i da slikano je 2x jednom ležeći položaj jednom naslonjeno
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:24

Šta se to dešava na ovom forumu? Svi skidate crijepove sa kuća i radite decoupage House. Ništa zato, bar će vam kuće biti vesele. Bravo!
St.%20Basils%20Cathedral

ANĐELKA
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:29
meni muž rekao da napraim za cijeli krov da on bez problema može locirati kuću prek google earthaWinkLOLLOLLOL
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:36
draga, pa nisam ni mislila da ti smirglas, rezes i busis....ma za to postoje muski...hihihi...uvjeris ih da je njihov trud uvelike doprinjeo tako predivnom zavrsnom radu...da bez njihove pomoci mi zene smo bespomocne...i nakon par takvih izreka svaki muski (ponavljam - svaki, ne muz, vec i brat, tata, susjed, sin...) ce se jako vazno osjecati i odradit ce ti sve "prljave" poslove....hihihi....
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:46
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

draga, pa nisam ni mislila da ti smirglas, rezes i busis....ma za to postoje muski...hihihi...uvjeris ih da je njihov trud uvelike doprinjeo tako predivnom zavrsnom radu...da bez njihove pomoci mi zene smo bespomocne...i nakon par takvih izreka svaki muski (ponavljam - svaki, ne muz, vec i brat, tata, susjed, sin...) ce se jako vazno osjecati i odradit ce ti sve "prljave" poslove....hihihi....
 možda u tvomkraju u mom..moj muž je zaista bez pretjerivanja najvredniji...a ovi ostali...može se gola misica utapati oni budu razmišljali bi li išli u spašavanje ili neConfusedConfusedConfused
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:46
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:47
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:47
eto da ne ispadne da sam samo na crijep navalila..ja sam i pločice krenula skidatiWinkLOLLOL
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:48
ajmeeeee, pa ti si bila jako vrijedna...a ja mislila da ja odjednom stavljam puuuno radova...hihi...kojic mi se svida...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 20:50
hvala ti...pa ja ili radim ili ne radimWinkLOL
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 21:03
da...vidim....

tek sam sada skuzila da si ti vec neukrocena biljka...a ja mislila da si nova na forumu...nema te na ovom dijelu foruma, nema ni tvojih komentara, samo nas povremeno posjetis i pokazes svoje uratke....druzi se s nama...tetama salvetama...hihi
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 21:42
e sad sam sve dobro vidjela. i da, bila sam u pravu... stvarno su fenomenalni.smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.