more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 29> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala frida.
imam neki bezbojni akrilni auto lak u spreju, mat. ne znam oće li to biti ok. možda je nekome sjajni bolji. zato pitam.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
gogs, sad sam pročitala i hvala ti. kao što sam već napisala fridi, imam neki lak u spreju, mat. sjajni ću isto nabavit. kao što kažeš, od viška glava ne boli :) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni motivi,majstorski napravljeni!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ja vam više nikome ne vjerujem!
svi kao neki početnici a radovi do detalja odlično napravljeni.
![]() |
|
![]() |
|
rose, anastazija, hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
morska kutijica (bivša nivea krema
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
imam jednu kutiju u kojoj je bio mp3 player. unutra je bila ova mala, ajmo reć, kutijica. krajeve sam zalijepila, sve obojala, salvetice naljepila. lipo će to bit na mom radnom stolu i stavit ću tu neke sitnice koje inače budu razbacane po mom stolu.
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
i za kraj, morska boca (bivša orangina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Bočica mi je strašno slatka, a ti bome svojim radovima u potpunosti opravdavaš svoj username!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() (potpis: još jedna luda za morem!)
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
nemam riječi.... boca je.....
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
o-dli-čno, ma super je sve. A ja glupača u desetom mjesecu pobacala vreču školjaka koje su klinci sakupljali godinama, i naravno naišla na forum tek u 12-om i sad se mogu samo plakati.Morat ću tebe zaposliti za ovakve male školjkice dobro bi i tebi i meni došlo. Malo na sviježem zraku s nogica šljapkati po vodi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje, hvala vam puno
![]()
Gogs, što se tiče školjkica, mogu samo svom dragom zahvalit na njima. Bili smo na Braču, malo šetali uz more i odjedanput je on počeo "kopat" po kamenčićima i skupljat te male školjkice. Naravno da sam se odma pridružila i usput mu maznula i one koje je on skupio
![]() Odavno nisam tako skupljala male školjkice i baš sam guštala. Uglavnom bi liti uzela masku i peraje i ajd! Al onda bi brat maznuo moje školjke
![]() Napravio je nešto od njih i ostavio baki. Kad odem kod nje, slikat ću pa ću stavit slike.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ove bočice su ti krasne,dobrodošla!!!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Slažem se sa Izzy, more pravo si more, bravo!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
svi mi tražimo iz neke dosade (kad već imamo priliku) veće školjke , male samo zaobiđemo a vidi ti sad ovo - nije u veličini sve
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lijepo, taman za uvod u ljeto!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |