Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - more - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

more - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 29>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 17:52
hvala frida.
imam neki bezbojni akrilni auto lak u spreju, mat. ne znam oće li to biti ok. možda je nekome sjajni bolji. zato pitam.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 17:59

gogs, sad sam pročitala i hvala ti. kao što sam već napisala fridi, imam neki lak u spreju, mat. sjajni ću isto nabavit. kao što kažeš, od viška glava ne boli :)

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 18:38
prekrasni motivi,majstorski napravljeni! smile141smile55
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 18:44
ja vam više nikome ne vjerujem!
svi kao neki početnici a radovi do detalja odlično napravljeni.   Clap

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 18:51
rose, anastazija, hvala vam Smile
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 12:13
morska kutijica (bivša nivea krema Smile)

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 12:18
imam jednu kutiju u kojoj je bio mp3 player. unutra je bila ova mala, ajmo reć, kutijica. krajeve sam zalijepila, sve obojala, salvetice naljepila. lipo će to bit na mom radnom stolu i stavit ću tu neke sitnice koje inače budu razbacane po mom stolu.

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 12:23
i za kraj, morska boca (bivša orangina Smile). spužvicom tupkala boje, prvo bijelu pa onda plavu. iskoristila salvetice koje su mi ostale i nalijepila školjkice koje sam prije ne znam koliko miseci skupila na plaži.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 12:31
fantastično!smile93smile93ova sa morskim detaljima mi se posebno sviđa,prekrasna je!
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 13:19
smile55
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 13:47
Bočica mi je strašno slatka, a ti bome svojim radovima u potpunosti opravdavaš svoj username! Clap
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 15:50
smile141 na idejama i nadopuni salvetica školjkicama
(potpis: još jedna luda za morem!)
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 17:20
Prekrasnosmile116stiže ljeto!
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 19:29
nemam riječi.... boca je..... smile227
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2009 u 21:47
o-dli-čno, ma super je sve. A ja glupača u desetom mjesecu pobacala vreču školjaka koje su klinci sakupljali godinama, i naravno naišla na forum tek u 12-om i sad se mogu samo plakati.Morat ću tebe zaposliti za ovakve male školjkice dobro bi i tebi i meni došlo. Malo na sviježem zraku s nogica šljapkati po vodi         
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 01:02
Drage moje, hvala vam puno Smile  Razveselili su me vaši lipi komentari.

Gogs, što se tiče školjkica, mogu samo svom dragom zahvalit na njima. Bili smo na Braču, malo šetali uz more i odjedanput je on počeo "kopat" po kamenčićima i skupljat te male školjkice. Naravno da sam se odma pridružila i usput mu maznula i one koje je on skupio smile188
Odavno nisam tako skupljala male školjkice i baš sam guštala. Uglavnom bi liti uzela masku i peraje i ajd! Al onda bi brat maznuo moje školjke Big%20smile 
Napravio je nešto od njih i ostavio baki. Kad odem kod nje, slikat ću pa ću stavit slike.
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 06:44
ove bočice su ti krasne,dobrodošla!!!
Na vrh
sanjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 10:29
Slažem se sa Izzy, more pravo si more, bravo!
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 11:13
svi mi tražimo iz neke dosade (kad već imamo priliku) veće školjke , male samo zaobiđemo a vidi ti sad ovo - nije u veličini sve
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 14:37
Lijepo, taman za uvod u ljeto!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.