Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - matsui-moj mali vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

matsui-moj mali vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 14:54
nema na čemu, matsui
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 15:43

dali zgrada ima lift ili tegliš zemlju  smile73 lijepo cvijeće bravo
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:00
Nema lift,ovako vezbam kondiciju...sta fali :)
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 18:51

Nabavio sam neke nove sadnice.Radi se o sadnicama povrca.Prva sadnica rajcice koju sam nabavio nije valjala pa sam je zamenio novim,boljim.Ima i jedna sadnica krastavca,pa tako odlucio sam napraviti mali povrnjak na terasi.E da,golub mi je polomio vecu granu na vinovoj lozi kada je sleteo na nju:(,ovu drugu manju sam fiksirao motkom da se to ne bi ponovilo

A sto se one biobastice tice i tu ima izmena,bosiljak koji sam posadio ne bi uspeo jel ima puno biljaka koje su blizu jedna drugoj,nabavio sam nove rasade bosiljka i lisnatog celera

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 01:29
sto manje prostora to vise cvjeća,ili se varam?
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 14:28
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

sto manje prostora to vise cvjeća,ili se varam?

Pa da,tako nekako :)))

Nego,moj "vrt" bi mozda trebao da se zove moj "povrtnjak".sobzirom da u zadnje vreme vise objavljujem fotke povrtnjaka sa terase :)).Evo jedne slike,sazrelog,neprskanog,100% organski proizvedenog cherry paradajza

ima ih jos dosta,onako u grozdovima ali nisu zreli...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 16:20
Cvijeću se divim, ali s paradajzom na terasi si me "oborio s nogu"!Big%20smileClap
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 17:20
Hvala Bako!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 17:40
Super je paradajz!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 18:43
Uvijek se divim ljudima koji u nemogućim uvjetima uzgajaju povrće!
Ni ne mogu zamisliti da nemam komad zemlje kad sam tako naviknuta, stoga sve pohvale matsui!Thumbs%20Up
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2009 u 22:40
Što da ti kažem, baš mi je drago, što si u svom "spratovskom" vrtu uspio uzgojiti ovako lijepe rajčice. U slast!!!!
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 18:07
Hvala vam svima na lepim pohvalama! Moram priznati da ih nisam ocekivao, jer je ljudima u mom okruzenju to sa paradajzom na terasi malo smesno. E pa sad kad vam se svidelo evo jos nekih slika :) :

Moram da napomenem da je "spratovski" vrt cijem je ova tema ustvari i namenjena, malo ruiniran. Runiran je iz dva razloga ; time sto su majstori koji su popravljali krov sprat koristili kao skladiste za materijal, pa samim tim ostetili neke biljke; te sto sam ja izvesno vreme bio odsutan pa vrt nije bio odrzavan kako treba... Radim na tome da mu u najskorije vreme povratim stari sjaj. Dotle cete gledati povrce :)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 18:26
Paradajzeki su mljac, preslatko je baš to što rastu u vazama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 18:28
ej fascinirana sam rajčicama, doći ću ti ja pa ćemo raditi šalšu
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:15
Paradajzi su super..njam njam
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:36
matsui ti definitivno moraš u kuću preseliti...sa veeeelikim dvorištem..to bi bio gušt vidjeti Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:37
Hvala svima!

Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

ej fascinirana sam rajčicama, doći ću ti ja pa ćemo raditi šalšu

A sta to bese šalša?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2009 u 22:56
Šalša ti je umak od rajčice ili ovo http://www.coolinarika.com/recept/salsa, samo ja sa lukom pirjam i papriku narezanu na kockice pa onda dodam rajčicu i začine a dodam i malčice crnog vina.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 10:28
Bravo za povrtnjak u zgradi!!!! Bravo i za cvijeće i najbravo za trud!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
matsui View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matsui Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 13:29
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Šalša ti je umak od rajčice ili ovo http://www.coolinarika.com/recept/salsa, samo ja sa lukom pirjam i papriku narezanu na kockice pa onda dodam rajčicu i začine a dodam i malčice crnog vina.

Njamm!

Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Bravo za povrtnjak u zgradi!!!! Bravo i za cvijeće i najbravo za trud!

Hvala Anaida!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.