matsui-moj mali vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | ||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nema na čemu, matsui
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
dali zgrada ima lift ili tegliš zemlju ![]() |
||
![]() |
||
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
|
Nema lift,ovako vezbam kondiciju...sta fali :)
|
||
![]() |
||
matsui ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 48 |
|
Nabavio sam neke nove sadnice.Radi se o sadnicama povrca.Prva sadnica rajcice koju sam nabavio nije valjala pa sam je zamenio novim,boljim.Ima i jedna sadnica krastavca,pa tako odlucio sam napraviti mali povrnjak na terasi.E da,golub mi je polomio vecu granu na vinovoj lozi kada je sleteo na nju:(,ovu drugu manju sam fiksirao motkom da se to ne bi ponovilo ![]() A sto se one biobastice tice i tu ima izmena,bosiljak koji sam posadio ne bi uspeo jel ima puno biljaka koje su blizu jedna drugoj,nabavio sam nove rasade bosiljka i lisnatog celera
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
sto manje prostora to vise cvjeća,ili se varam?
|
||
![]() |
||
|
Pa da,tako nekako :))) Nego,moj "vrt" bi mozda trebao da se zove moj "povrtnjak".sobzirom da u zadnje vreme vise objavljujem fotke povrtnjaka sa terase :)).Evo jedne slike,sazrelog,neprskanog,100% organski proizvedenog cherry paradajza ![]() ima ih jos dosta,onako u grozdovima ali nisu zreli... |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Cvijeću se divim, ali s paradajzom na terasi si me "oborio s nogu"!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Bako!
![]() |
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Super je paradajz!
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Uvijek se divim ljudima koji u nemogućim uvjetima uzgajaju povrće!
Ni ne mogu zamisliti da nemam komad zemlje kad sam tako naviknuta, stoga sve pohvale matsui!
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Što da ti kažem, baš mi je drago, što si u svom "spratovskom" vrtu uspio uzgojiti ovako lijepe rajčice. U slast!!!!
|
||
![]() |
||
|
Hvala vam svima na lepim pohvalama! Moram priznati da ih nisam ocekivao, jer je ljudima u mom okruzenju to sa paradajzom na terasi malo smesno. E pa sad kad vam se svidelo evo jos nekih slika :) :
![]() ![]() Moram da napomenem da je "spratovski" vrt cijem je ova tema ustvari i namenjena, malo ruiniran. Runiran je iz dva razloga ; time sto su majstori koji su popravljali krov sprat koristili kao skladiste za materijal, pa samim tim ostetili neke biljke; te sto sam ja izvesno vreme bio odsutan pa vrt nije bio odrzavan kako treba... Radim na tome da mu u najskorije vreme povratim stari sjaj. Dotle cete gledati povrce :) |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Paradajzeki su mljac, preslatko je baš to što rastu u vazama.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
ej fascinirana sam rajčicama, doći ću ti ja pa ćemo raditi šalšu
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Paradajzi su super..njam njam
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
matsui ti definitivno moraš u kuću preseliti...sa veeeelikim dvorištem..to bi bio gušt vidjeti
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
Hvala svima!
A sta to bese šalša? ![]() |
||
![]() |
||
|
Šalša ti je umak od rajčice ili ovo http://www.coolinarika.com/recept/salsa, samo ja sa lukom pirjam i papriku narezanu na kockice pa onda dodam rajčicu i začine a dodam i malčice crnog vina.
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Bravo za povrtnjak u zgradi!!!! Bravo i za cvijeće i najbravo za trud!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Njamm! ![]()
Hvala Anaida! |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |