Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - piramida
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

piramida

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 33>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 15:05
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Cure,oprostite na duplim slikama,još se uhodavam. Od danas sam na bolovanju pa ću imati vremena sve savladati.

kaj gripa nije završila ili ....brzo ozdravi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 15:14
Nije gripa,u postupku sam potpomognute oplodnje,sutra imam punkciju,držite fige da preživim.
Ak uspije imat ću vremena mackat i usavršavat se.
Ovo sam danas radila,nadam se da budem dobro stavila sliku

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 15:19
Dobra je slika, a i rad, bravo.
Drži se sutra, smile221

držimo ti fige da sve prođe OK, pa ćeš imati vremena za rad, duplo zadovoljstvo. smile78
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 09:10

želim ti sve najbolje, a što se tiče pladnja, super. Gdje si nabavila salvetu?smile170
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2009 u 09:12
odlično smile141
Na vrh
sarah View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarah Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 05:54
Cure,imala sam problem sa lozinkom,zaboravila sam je,ispunila sam da mi pošalju drugu,ali mi nije došla,pa sam se morala ponovno registrirati.Sad mi korisničko ime nije piramida nego sarah.Nadam se da administratorice to neće smetati.

Salveticu su mi poslale cure,ali poslale su ih tako puno,da više ne znam koja je od koga.Tacnu,sam bojala vodenim bojama,zato mi nije daš ispala dobro.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 17:01
kad će se čuti radosna vijest. Držim ti "frišku" figu
Na vrh
sarah View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarah Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 18:27
Evo ja sam opet malo mackala

Na vrh
sarah View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarah Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 18:30
ovo sam ofarbala jednu kutijicu od parfema,ali je slika loša

Na vrh
sarah View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarah Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 18:33
Ovo je moj prošlogodišnji vjenac,znam da ne spada tu,ali imam ga poslikanog

Na vrh
sarah View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarah Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 18:36

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 23:29
Super ti je božični vjenčić, i ona kutija mi se čini lijepa, šteta što je slika mutna, mislim da si previše približila.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 00:10
 Jedan mali savjet...radovi su ti jako zanimljivi, dobar odabir je motiva i sve je posloženo s ukusom, ali nemoj bojati predmet vodenim bojama...one su skroz nepostojane,ne prekrivaju dobro podlogu ( osim papirnatu) te kad poželiš pobrisati prašinu s predmeta mokrom krpicom ona ce ti se skidati..radije acrylne boje ili bar tempera pa prelakirana bezbojnim lakom...šteta je da izgubiš rad zbog nekog rutinskog brisanja prašine ili pranja...
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 07:29
Jako lijepi radovi ,a najviše mi se sviđa stolček i kutijicasmile71
meni je super u životu
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 08:38
Dragička, našla si se na najboljem mogućem mjestu u pravom trenutku.... imamo puno, puno bebača koje očekujemo, kojima se jako svi na forumu veselimo smile79 i šaljemo ti pozitivne vibrice ... radovi nježnički i cakani...
Na vrh
sarah View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarah Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 11:06
Frida,hvala na savjetu.Još mi jako puno treba,da budem dobra bar pola kao vi i svaki savjet je dobro došao.

Ja sam još jako daleko do svog bebača,sutra mi ga tek vraćaju,a ovaj hobi je odličan da mi vrijeme brzo prođe do vađenja bete.
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 12:10
piramida, možda ne bude samo jedno već odma u duplo (držim fige)
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 12:23
sarah  ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu....za 15ak dana....
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2009 u 22:08
Oj ti. Zbunila si me s lozinkom tamo na razmjeni sad će nas pomiješat. Nisam znala da si to ti. Kako si? Nadam se da si dobro!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2009 u 11:37
radovi su preljepi,a vjencic kao izmisljen,bas mi je drago sto si stavila sliku tu..i ja drzim fige,puno,puno srece zelimsmile72
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.