piramida |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaj gripa nije završila ili ....brzo ozdravi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Dobra je slika, a i rad, bravo.
Drži se sutra,
![]() držimo ti fige da sve prođe OK, pa ćeš imati vremena za rad, duplo zadovoljstvo.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
želim ti sve najbolje, a što se tiče pladnja, super. Gdje si nabavila salvetu?
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
Cure,imala sam problem sa lozinkom,zaboravila sam je,ispunila sam da mi pošalju drugu,ali mi nije došla,pa sam se morala ponovno registrirati.Sad mi korisničko ime nije piramida nego sarah.Nadam se da administratorice to neće smetati.
Salveticu su mi poslale cure,ali poslale su ih tako puno,da više ne znam koja je od koga.Tacnu,sam bojala vodenim bojama,zato mi nije daš ispala dobro. |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kad će se čuti radosna vijest. Držim ti "frišku" figu
|
|
![]() |
|
sarah ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 14 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Super ti je božični vjenčić, i ona kutija mi se čini lijepa, šteta što je slika mutna, mislim da si previše približila.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Jedan mali savjet...radovi su ti jako zanimljivi, dobar odabir je motiva i sve je posloženo s ukusom, ali nemoj bojati predmet vodenim bojama...one su skroz nepostojane,ne prekrivaju dobro podlogu ( osim papirnatu) te kad poželiš pobrisati prašinu s predmeta mokrom krpicom ona ce ti se skidati..radije acrylne boje ili bar tempera pa prelakirana bezbojnim lakom...šteta je da izgubiš rad zbog nekog rutinskog brisanja prašine ili pranja...
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Jako lijepi radovi ,a najviše mi se sviđa stolček i kutijica
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Dragička, našla si se na najboljem mogućem mjestu u pravom trenutku.... imamo puno, puno bebača koje očekujemo, kojima se jako svi na forumu veselimo
![]() |
|
![]() |
|
Frida,hvala na savjetu.Još mi jako puno treba,da budem dobra bar pola kao vi i svaki savjet je dobro došao.
Ja sam još jako daleko do svog bebača,sutra mi ga tek vraćaju,a ovaj hobi je odličan da mi vrijeme brzo prođe do vađenja bete. |
|
![]() |
|
piramida, možda ne bude samo jedno već odma u duplo (držim fige)
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
sarah ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu....za 15ak dana....
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Oj ti. Zbunila si me s lozinkom tamo na razmjeni sad će nas pomiješat. Nisam znala da si to ti. Kako si? Nadam se da si dobro!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
radovi su preljepi,a vjencic kao izmisljen,bas mi je drago sto si stavila sliku tu..i ja drzim fige,puno,puno srece zelim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |