frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna slika,ali kad to radiš,po noći?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivna slika
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Lovac će se oduševiti!
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
uglavnom navečer..ne mogu stići preko dana sve što moram obaviti... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo ja opet u noćnoj smjeni...
Kutijica Leptir za prijateljicu moje kćeri ![]() ![]() ....pa kalanhoe dobila novo ruho ![]() ...i u čast L'Ocitaine kozmetike ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo! Jako lijepo, posebno kutijica sa leptirićem
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
e ovo mi je baš predivno, super izbor boja i detalja... jesu li ovo pri vrhu lješnici?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Frida, znaš da sam očekivala od tebe nešto ovako dobro!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena nisu lješnjaci nego žirevi...
andrea hvala... |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ovo je pravi lovački suvenir! Samo da ga moj tetak (isto lovac) vidi, sigurno bi mu se nasmijali brci!
![]() |
|
![]() |
|
Danas je daska isporučena lovcu i on je bio oduševljen, a mama mu tek...
Moram se zahvaliti esmeraldi koja je zbilja munjevito reagirala kad sam zatražila salvetu s lovačkim motivom...bez nje ne bih uspjela u svom naumu... |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasan mi je poklon za lovca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ne, nije ovo nova daščica..to je stara, zapravo prva koju sam napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prekrasno,bravo frida!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Po ničemu se ne može zaključiti da je prva. Prekrasan rad!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ispala ti je odlično
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |