jagode penjačice Mont Everest |
Odgovori | Stranica <12345 15> |
Korisnik | |
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo zvala sam Čakovec i rekli su mi da imaju štrašnu gužvu pa da nazovem u ponedjeljak i da će mi tada sve objasniti.Tako da nastavljam u ponedjeljak sa istraživanjem.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje jagodice su naručene,šalju ih danas,možda su sutra već tu,a stižu iz Čakovca.Dakle Mikice,Triša i Hoya pripremite se za sadnju.Tija tebi zahvaljujem što si nam htjela pomoći oko te kupovine,ali eto oni šalju sami pa nije bilo potrebno.Možda će nam drugi put nešto trebati pa ćemo ti se obratiti.Pozdrav svima,ajme vani je sunce....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Jagoda, baš se veslim, pa čim dobiješ organiziramo kavicu, najbolje opet na Viškovu, da usput kupim zemlju i teglice za jagodice.
Hvala ti na trudu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super - primila na znanje !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo,nadamo se da smo sada sve riješile zahvaljujući Jagodi.Sada ćemo moći uspoređivati čakovečke i šibenske jagode.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti hvala, jako se veselim mojima.
|
|
RIJEKA
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Djevojke drago mi je da ste riješile nabavku i želim samo da uživate u njima sljedećih godina, dobar tek i u slast
|
|
marijan023
Novo sjeme Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li ćemo uživati ili ne pokazaće vrime.....ja još čekam sadnice iz Čakovca a kako mi vrag nije dao mira ponovno sam ih danas nazvao. Uglavnom, imali su veliku gužvu ali izgleda da su danas ipak poslane. Očekujem ih sutra pa ćemo vidjeti što će biti.... |
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam odlučila sjediti na dvije stolice rekla sam susedu da ću...ako ikad stignu njegove iz šibenika od njega uzeti 5kom, i naručiti ću sutra još 5 iz čakovca
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
marif
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prije mjesec dana naručila sam te jagode iz Šibenika, pošto smo ih dugo čekali otišla sam na Internet da saznam neki njihovi kontakt pa da ih kontaktiram. nisam ništa našla, već sam pročitala ovaj forum i bila sam skeptična. danas su došle jagode poštom, moraju biti 24 sata u vodi, a onda ih treba posaditi u male tegle i nakon mjesec dana se mogu presaditi u vrt.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ću čitati najesen komentare koliko ste zadovoljni istim sadnicama! |
|
marijan023
Novo sjeme Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su rano jutros stigle sadnice iz Čakovca, zdrave su, velikog i dugčkog korijena pa mislim da će se bez problema primiti. Paket od 5 sadnica platio sam 105 kuna (45 kuna jagode i 60 kuna hp express). Posadio sam ih u dvije tegle širine 60 cm što mislim da je i više nego dovoljno za nesmetani rast. Kada počinu rasti napraviti ću odrinu u obliku piramide preko koje ću postaviti mrežicu da jagode mogu nesmetano rasti. Uz jagode sam dobio i upustva za jagode uopće ali i popis drugih jagoda visokostablašica. Osim Mount Everest postoji još nekoliko vrsta pa bi možda trebalo isprovati. Ja ću pokušati nabaviti bakker's kingsize u sloveniji preko gostiju koji mi dalaze krajem mjeseca. E sad, neću propasti za 100 kuna a kao što sam rekao jagode izgledaju dosta dobra pa će valjda i dati neki rod...
|
|
jassmin
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pre svega zdravo , ja sam prosle godine kupio 20 kom u jesen i sve do sada nisu nikle. U ambalazi je bilo uputstvo za upotrebu kao treba ih drzati 24 sata u vodi a onda posaditi : tako sam i uradio i nista . Juce sam iskopao jednu da vidim sta se dogadja ali sadnica se nije izmenila koren nije truo ( veoma tanki koncici ) a gornji deo je skroz suv. Tako nemojte da nasedate prevarama.
|
|
marijan023
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da mora biti drastične razlike između fantomske Vita Natura i ovlaštenih rasadnika. Kao prvo cijena 5 komada je 100 kuna dok je u rasadniku 45 kuna. Više nego duplo. Jagode koje sam ja dobio zdrave su i sigurno će se primiti barem 4 od 5. Koliko čujem jagode iz Vita nature imaju slabo razvijen korijen sa tankim žilicama, dok sa ja danas posadio jagodu sa gustim korjenom dužine gotovo 30cm. Pitanje je jesu li to uopće iste jagode. Ovaj rasadnik kraj Čakovca je renomirana firma pa im sigurno nije u interesu stvaranje afere, dok Vita Natura ima već nekoliko prevara (ogrlice, itd...) Puno nas je već naručilo te jagode pa ćemo uskoro vidjeti rezultate.... |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da stanem u obranu Rasadnika Iva iz Štefanca kraj Čakovca, zbilja nisu mutna firma već obiteljska firma koja se godinama razvija i tu kod nas se nije još čula ružna riječ o njima
|
|
marijan023
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ja sam još jednom otvorio bakkerove stranice u sloveniji i pregledao njihov katalog. Kad bi se bar otvorio i kod nas. Pogledajte ljepote....
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Marijan jest da ovo nije tema gdje se o ovom može govoriti ali ja sam ovim katalogom oduševljena
|
|
jassmin
Novo sjeme Pridružen: 01 Travanj 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako mogu naruciti te sadnice iz Cakovca, mozete mi dati neku kontakt adresu ili e-mail.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su danas stigle jagode iz Čakovca.Naručila sam 20 komada i sa poštarinom komad stoji 12 kuna(9kn+pošt).To ćemo podijeliti nas nekoliko,jer je bolje naručiti više komada da se onda poštarina od 58,16 kn raspodjeli na više komada sadnica.Sadnice izgledaju lijepo,zdravo valjda če biti takvi i plodovi.Došle su poštom za 2 dana od telef.narudže. adresa je VRTNI CENTAR I V A M. Gupca 16 ŠTEFANEC
40000 ČAKOVEC
tel 040337741
Pozdrav i sretno sa jagodama.
M
|
|
sutra je novi dan
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veselim se što sam i ja u jagodinog skupini, pa ću sutra imati jagodice.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <12345 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |