Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prodajem hibiskus coccineus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Prodajem hibiskus coccineus

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 22:51
Toni, ja sam ga prvi put dobila lani. Zanimljiva biljcica, list je jako nalik na list marihuane, pa Ameri pricaju da kod njih cesto dolazi do neugodno-smijesnih situacija kad je ta biljka u pitanju.
Meni se lani pokazala jako zahvalna, cvijet traje jedan dan kao i kod tropskog, ali je toliko puna pupoljaka da svakodnevno ima po par cvjetova.
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2009 u 00:06
takovog hibiskusa jos nisam vidio.Imam ih pedesetak ali nisu takovi
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 23:08
ok može dvije ako imaš,preći ću na pp
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 23:02
Duda, imam jos samo crvenog, bijeli sam prodala, imala sam ga manje.

To je grmolika biljka, naraste oko 1-1.5 metara u visinu, i oko 80 cm u sirinu. Vise voli sunce, ili pola sunce-pola hlad, posto je cvjetnica nisam sigurna da bi mu duboka hladovina prijala.

Biljcice upravo krecu s rastom, prve su vec pustile mlade izdanke.
OPG 159365

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2009 u 15:51
ja sam na Murteru a gdje si ti možda sredim prijevoz mrzim svog poštara svaki put mi donese sa dva dana zakašnjenja a usput malo paketiće i protrese? mene zanimaju ovi hibiskusi..pitanjce?zasadila bih ih u vrt u sijenu ili na sunce,jel imaju jednu stapku ili grmoliko i to su ove dvije boje na slici..Smile
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 21:49
Free%20Image%20Hosting%20at%20www.ImageShack.us
Free%20Image%20Hosting%20at%20www.ImageShack.us

Prodajem jednogodisnje sadnice ovih hibiscusa. To je hibiscus coccineus, velicina cvijeta 16cm, raste u vrtu (do -20C) ili u pitaru, naraste do 1,5 metara. Zimi odumire do zemlje.

Sada su sadnice u stanju mirovanja, cijena je 30 kn po sadnici. Transport placa kupac.
OPG 159365

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.