Helichrysum petiolare |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
jadran81
Novo sjeme Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije me dugo bilo...
da.. jako sam se trudila da mi uspiju i jesu.. zaista nemogu reći.. svi se dive.. ja sam ih čak vezala da se objese skroz i ispreplitala sam ih... i bili su predivni u kombinaciji sa vodenikama. ali nažalost kad smo otišli na more složili smo sistem navodnjavanja da ne krepaju i nije izdržao... mislim sistem.. vodenike su krepale skroz a silver je ostao... sad mi je samo on na balkonu i baš mi izgleda tužno bez vodenika sad je već tako velik da se spušta po krovu , lijep je ali fale mu ove prekrasne vodenike. šmrc........
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa sad dodaj nešto drugo, maćuhice, erike....
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jadran81 predivna kombinacija
Enrikova nona lijepe su dekoracije tvoje krušne peći |
|
jadran81
Novo sjeme Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kak sam bedasta.... zakaj se ja nisam toga sjetila sama... pa to je odlično.... budem nešto dodala... hvala otok..
enrikova mama jako mi se sviđa tvoj silver a i ova bacopica baš lijepo cvate...
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!!!!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da malo oživim temu.. Nisam znala da je ovo vrtna biljka, imam ga u jednoj žardinjeri od prošle godine je ostao i dobro se drži. Nisam ga kratila, oblikovala pa neznam mogu li to sada ili je već kasno za naše područje?
|
|
Rijeka
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stavi ga van podnosi sve i meni je prekrasan, ne brinem se za zimu, svake godine kupim novog i cjelo ljeto uživam u njemu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija ja bi ti savjetovala da ga odvojiš od pelargonije,jer treba puno vode i ima agresivan korijen.Ja ga godinama imam , ali uvijek zasađene zasebno i to u što veću teglu baš zbog korijena, bolje raste u hladu .To je samo moje iskustvo.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala jaco, mislim da ću tako i napraviti
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam ih u kombinacijama mini vrtića u cvjetnjacima i žardinjerama, a i u vrtu. Ljepše su izgledali u polusjeni ili prošaranoj sjeni. Lijepi su i dekoratini i samosralno, no meni su ljepši u kombinacijama kad popunjavan+ju praznine neke krasne cvjetnice. Kombinacija je mogo i uvijek se nađe baš ona kombinacija koja se sviđa vlasniku cvijeta.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lošinj
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme otok, tvoje je zeuzeo pola vrta i prekrasan je, ali sigurno prezimi, a kod mene na žalost ne pa uvijek iznova
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Karli
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bog svima,
ja sam nova na forumu, ali se moram uključiti u ovu raspravu. Ovaj cvijet sadim godinama i uvijek na na strani kuće gdje je sunce od 11 sati pa do zalaska, super podnosi sunce, raste jako brzo, samo mu treba dosta vode. Odličan je i sve što je u blizini on preraste i uguši. Kaže gospođa od koje sam ga kupila ove godine, da tko ga želi kombinirat može ga ostaviti u onim malim petnjacima to mu je dovoljno. |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ga i ja već nekoliko godina. Posađen je u kamenicu srednje veličine. Tijekom jutarnjih sati obasjan je suncem, ostatak dana je u hladovini. Svakog proljeća ga malo uboličim, nakon toga većinom ga pustim da raste kuda hoće, volim ga vidjeti tako razbarušenog, prirodnog. Skratim samo one grančice koje su baš krenule u neželjenom smjeru.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam ga rezala u proljeće i opet poslije cvatnje jer bi doslovno ugušio sve oko sebe, ali jako je lijep onako sivkast u gredici.
|
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |