Himenocallis festalis |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam je zaboravila posaditi. Evo danas ću posaditi valjda ne bude kasno.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim veliku pomoć,posadila sam ovaj predivan cvijet,već mi je krenula stapka sa pupovima,i moj zločesti psič ga je prekrenuo i slomio stapku,što sada da napravim???znam da od cvijeta ništa,ali šta sada sa listovima,tj. sa lukovicom,dali da ju ostavim u zemlji ili da odrežem sve i lukovicu spremim.....toliko sam ljuta što su klinci pustili psića ,ali sad je gotovo....strašno sam žalosna
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ostavi lukovicu u zemlji da nakupi energiju za sledeću sezonu, tek na jesen je izvadi i ostavi na prohladno.
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan i zanimljiv cvijet
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove godime cak 6 cvetova
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procvjetao na jednoj stapci ima 5 cvjetova, zapravo 4 procvjetana a još jedan u pripremi....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pored glavne biljke izrasla još jedna i stvara se pup...
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su vam, nisam primjetila nikakav znak pupova kod svoga... morati ću bolje obratiti pažnju
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebam savjet u vezi spremanja lukovice od ovog prekrasnog cvijeta,kad se zapravo lukovica vadi iz zemlje i sprema?
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
mimar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mozes je izvaditi i ostaviti da se listovi osuse, kao kod amarilisa, zatim na hladno i tamno
|
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovu biljku si želim, jako !!! Kad je u prodaji, valjda ovih dana. Jel netko vidio negdje ? Možda u nekim trgovačkim centrima ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glikice ja sam je uzela proljetos, u intersparu sam našla lukovice
mislim da se sada ne prodaju, bar ne kao lukovice jer im nije sezona sadnje |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako znači, zahvaljujem Natalija.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan je!
Ova fotka mi je posebno lijepa, mimar |
|
Rijeka
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje lanjske lukovice nisu cvjetale lani, a nema naznake da će ove godine
ali, nedavno sam naletila na jedno pakiranje na akciji, posadila i njih i one cvjetaju... krasni cvjetovi |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moje procvale....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod moje je već prošlo cvjetanje. Ima još jedna biljka u istoj posudi pa možda bude još cvjetanja kao što je bilo prošle godine.....
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |