josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori | Stranica <12345 39> |
Korisnik | |
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što se tiče slika vikendice biće na proljeće.slikat ću i pogled sa nje na cijelo Sarajevo pošto je na 800 metara nadmorske visine
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti...800 metara,kao nasa Majevica ..vjerujem da ce to biti prelijep pogled..jer mi smo s Golog brda,kad je lijep dan,mozemo vidjeti i Brcko.. mogu zamisliti onda pogled na Sarajevo s te visine .. |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
josipa svaka cast!predivno!sta drugo reci,sem da jedva cekam novije slike...ma uskoro ce prolece pozz
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe slike a za ruže sam ti odgovorila kod sebe
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Josipa i moj komentar ne može nikako drugačiji već predivno.
Stolisnik mi je predivan. Baš zato što ga se manje viđa po vrtovima.
Što se tiče ovog cvijeta - visokog žutog, Iris i ja smo proučavale i pronašle jedan helio... i rudbekiju jako slične, pa nismo baš točno mogle utvrditi kako se zove. Naravno i mene je zanimalo jer je to MKM djevojački cvijet! |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ja došetala opet u tvoj vrt meni osobno jedan od dražih u nadi da vidim nešto novo ali šmrc ništa . Opet sam prolistala prve dvije stranice.
Šta ima nova kod tebe? Obraduj nas slikama.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
MARKEZIT
Pustio korijenje Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj vrt je pravi mali raj al ruže su me posebno oduševile
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može jedna molba? Kad budeš slikala svoje divno cvijeće, grmlje i sl. ajd napiši iznad svake slike ime. Ima nas totalnih neznalica. Osim ruža i hortenzije sve dugo nemam pojma kako se zove. A možda bih ukrala kakvu ideju! |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo cvijece je bas 'englesko' .
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW Nemam riječi.Sve je prelijepo.Pohvale
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene sa malim zakašnjenjem,Tek sam juče stigla malo uslikati svoj vrt na vikendici
/P/PICT0051.jpg">ICT0050.jpg[/IMG] |
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bergenije i floks
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fritilarija
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo drugo je iberis a prvi ne znam kako se zove |
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zaljubila sam se u tvoju fritilariju
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fritillaria je prekrasna, nekako baš impozantno djeluje.
|
|
život je more
|
|
josipa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korjenko baš ti hvala što posjećuješ moj vrt. Eh da je malo više vremena bilo bi više slika,potrudit ću se naravno
|
|
Odgovori | Stranica <12345 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |