Vrt katrince |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katrinca,vrt ti je prekrasan
![]() Što se jezika tiče,ne brini se,ko hoće razumije a ako i zapne negdje,pa pitat ćemo.Ma sve se dogovorimo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Katrinca, dobro došla među cvjetoljupce i dugo s nama tipkala. Zahvaljujući ljubavi prema cvijeću upoznala sam mnoge drage ljude, virtualno i stvarno, pa tako i iz Slovenskog Društva za kulturo vrtov in narodne zbirke rastlin. Jezik nije nikakav problem, oni meni na slovenskom, ja njima na hrvatskom, a jezik cvijeća i ljubav prema njemu su univerzalni. Slike vrta odaju vrsnog dizajnera. Poz...
|
|
![]() |
|
katrinca ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Danas sam saznala za vas. Brkljla sam nešto po internetu. Da vas pozdravim, mislim da je to prava tema.
Dolazim iz Slovenije i jer je naš jezik prilično sličan(pa i učila sem vaš jezik u školi), mislim, da neče biti nekih večih problemov u razumljevanju. Trudit ču se, a vi mi molim vas progledajte skroz prste kad falim i ne smijajte se mi kad moje riječi izpadnu ponekad glupe. Volim cviječe i svoj vrt. Za početak fotke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |