Setnja kroz Italiju.. |
Odgovori | Stranica <12345 12> |
Korisnik | |
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uživala sam, hvala
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala tebi ... |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
,,evo jos par slika s Sicilije,tacnije SELINUNTE..nadam se da ce Vam se svidjeti ..
|
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su super.Odavno nisam bila u Italy,ali ko zna ......možda uskoro |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko je vremena prošlo, koliko je ratova prošlo, a ova ljepota još postoji.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne moramo mi Dzomba ni ići u Italiju (iako bi jako željeli) kad ćeš nam ti pokazati svu tu divotu. Nemoj zaboraviti slikati u San Remo, željno išćekujemo slike.
|
|
život je more
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispunit cu ti odmah zelju Lantana ,imam vec slike San Rema i veceras cu ih ubaciti jer nazalost imam dosta stvari rijesiti preko vikenda,trebam pogledati i novi stan,tako da necu moci ici dole..ali vjerujem da ce vam se svidjeti i ove sto imam ! Cim ih prebacim na Photob.. prebacujem ih i ovdje! |
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sad sam bila malo u Italiji. Hvala džomba na prekrasnim detaljima!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bella Italia ! Nadam se da ću jednom imati priliku prošetati Rimom ili nekim drugim predivnim gradom u Italiji. Samo nas nastavite "zatrpavati" fotkama...uživala sam!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao sto sam i obecala,evo par slika...pregledavajuci Moj Album sjetih se da sam s gubitkom Hard Diska izgubila i gotov sve slike iz SanRema,pa vam ovaj put predstavljam Bordighera-Prelijep grad..ima i ljepse more od San Rema...a tu je i villa od kraljice Margherite di Savoia s svojim parkom..a za one koji neznaju Bordighera je odmah poslije San Rema u pravcu Francuske...izmedju nje i Monte C. ima samo jedan grad-Ventimiglia,koji jos nisam vidjela ali sam iz Bordighere mahala prema Francuskoj jer kad je dan lijep vidi se jedan mali djelic :-) :-)...
Hvala Vam svima i nadam se da cete uzivati i u ovim slikama..kojih ima jos dosta iz ovog prelijepog grada..ali to cu drugi put.. |
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Villa od kraljice Margherite di Savoia i njen park.. |
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ma prelijep je ovdje ..!! Obecavam da cu ubrzo ubaciti i ostale slike!! |
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ubacuj jer ovo je nešto.......nemam riječi. Dzomba uživam gledajući ove prekrasne fotografije
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dzomba baš je nama lijepo što ti živiš u Italiji i vodiš nas slikom kroz Italiju.
Vidim da imaš puno slika ali i da ti je otišao hard disk na PC. Imaš sad za kupiti mali externi hard disk sa USB priključkom (kao za fotoaparat, veličine kao kutija cigareta samo tanji), kopiraš sve slike na njega i sigurna si, jer ovi danas u PC-iju i nisu baš sigurni. Meni u firmi na 100 PC ode 1-2 hard diska godišnje. |
|
život je more
|
|
dzomba
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tija i Lantana..Hvala vam najljepsa...a Lantana,Hvala ti za ovaj savjet..morat cu skoknuti do Media W. da vidim da li imaju taj mali externi hard-disk! ...
Ps. Bas lijepo,sad sam "mladi grm" |
|
|
Tija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dzomba čestitam na "promaknuču" i ja još polovicu trebam "odguliti".
|
|
Odgovori | Stranica <12345 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |