Božikovine - traže, nude... |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja imam nar vec 5 godina. Posadila sam ga iz sjemena, ali jos nije cvjetao.Procitala sam vase komentare da se mora kalamiti da bi cvjetao i radjao,probat cu to nagodinu, pa cu vidjeti.
![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod nas ima šipka koliko hoćete samo je pitanje da li vi hoćete ljuti (to su ovi kojih ima svugdje) ili hoćete slatki s velikim plodovima. Odgovorite pa ćemo nešto naći, onaj ljuti sigurno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
... kaže MM vrlo rado, ali dobro kuha pa ju ipak ne da nikome..... |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
kod moga susjeda je ostao vani i nije smrzao.ja sam si jednog presadio ali je bio veči pa se bojim da se neče primiti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ja ga imam - ali sam ga isto unesla u ložionu , gdje i ostale cvetke , mislim da nije za ostat vani isto imam dosta mladica ali nisam ih još vadila
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Koliko ja znam,nar nije baš otporan na niske temperature.Barem su meni tako rekli,preko zime sa njim u kuću.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Najlakše ga je uzgojiti iz tih izboja. Treba ih pažljivo odvojiti i zasaditi, samo mislim da sad nije pravo vrijeme za to.
Sa reznicama također uspijeva
Može se uzgojiti i iz sjemenke, ali ga onda treba cijepiti da bi dao plod.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Oko mojeg nara ima malih izboja. Jel bi se to moglo nekako užiliti?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
e kad bi mogli doci do novigrada, ja imam jednog za iscupati a velik je i jos ima plodove na sebi..... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ova ti je dobra....
ali na zalost nemam nar....
jucer sam poklopao jednog ali sadnice ni sjemena nemam....
nego dali bih on uspio mozda u kontinentalnom dijelu??
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vjerujem da bi se mnogi rado riješili punice, ali je ne smiju ponuditi tako javno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Da, dobro ste pročitali, tražim punicu granatum (mogranj, nar), sadnicu, reznicu ili sjeme. Ako se netko želi riješiti punice tu sam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |