spring - moje decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sjedi 5 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kako se to radi? na sto se namota spaga da ostane o obliku kugle? kuzim kad namotas na kuglu unutra ali ovo je suplje? kak se to radi?
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
na balonu ninochka.....napušeš balon, a špagu močiš u drvofix i motaš....to ti je cijela mudrost...dadin recept...i baš lijepo ispadnu...
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
na balonu? ma daj me ne zafrkavaj! idesh.... a kak ne ostanu komadici balona na spagi (ne vidim nigdje balon) ali je zaista super fora. fala bubamaro, je li ti stigla posiljka? :)
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
balon probušiš i iščupaš van za kraj, stvarno super ispadnu...ja sam ih doduše radila malo debljom špagom....evo vidi...javim za paket kad stignem doma...
![]() |
|
![]() |
|
a špage imaš u konzumu za 6 kn cijelo klupko....drvofix u bauhausu 750 g za 30 kn....i to je sve kaj ti treba....hrpa kuglica za 36 kn....
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Špagu tj u ovom slučaju konac za heklanje nisam močila u drvofix jer mi je bilo nezgodno već sam kada je bio gotov zavaljala u jednoj posudi u kojoj je bio drvofix razrijeđen s vodom.. i stavila van da se ocijedi!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
vidiš da si uspjela, super
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Idemo dalje...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
prekrasne su ti kuglice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
bjutiful su kuglice ... jel to struktur pasta ili?
|
|
![]() |
|
Jazz.. da to je cres deco i dosta mi ga je otišlo ali kasnije sam saznala da postoji i gel koji se mješa s njime..
|
|
![]() |
|
Jazz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 75 |
a koja je uloga gela?
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kuglice od špage su luuuuuudilo, koja jednostavna realizacija...
|
|
![]() |
|
Hippy.. pomagaj!!! ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasno spring,sve do jedne kuglice,i tanjuri,također,posebno onaj sa zimskim motivom
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
sa gelom si ga malo razjediš da ti ga je jednostavnije nanosit, ili sa gelom možeš pobojati struktur ili gel s nekom strukturom tipa perlen ili sl, pa imaš kombinaciju struktura, gel možeš i samostalno nanositi
možeš raditi i bez gela, ja svoje radila bez samo sa struktur pastom, on ti je neisplativ ako nemisliš ići raditi nečega cijelu seriju, košta skuplje od cersca mislim da sam gledala u lumosu 50,00 kn tuba
creso i struktur možeš mješat i sa akrylom i sa svime čime se sjetiš,gliterima.....
|
|
![]() |
|
Hvala.. ančice!!
![]() |
|
![]() |
|
Moji cd-i!!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |