Dnevnik jedne ruze |
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo Ružice! A za ljubice ne brini- ako propadnu ja ti ih opet pošaljem
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mamaa
Neukroćena biljka Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose od kad sam ja u gužvi ti si čuda napravila
Kad to sve naraste i procvjeta biti će prava milina
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam,imam ja jednu malu pomagačicu koja je nestrpljivija od mene,gotovo da nema sadenja ni zaljevanja bez sekine pomoći.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niklo je,niklo je,vučika,mini suncokret,i neven! sve sto sam posadila i posijala sve je niklo,jos cekam par pitarića da krenu,tulipani i narcisi super napreduju,ide,ide! joj sretna sam ko malo dite!!!!
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ne bi niklo kad kod tebe ima toliko ljubavi?
|
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poznat mi taj osecaj
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas mi je stigao paketić od silvek,pa sam ljepo posadila tulipane,ljiljane,crnjiku,gladiole,posadila spice od narance,limuna i jabuke sto mi je sestra skupljala,presadena lukovica zumbula kojeg sam dobila u sjecnju,ostatak sjemenkica sutra i ostale dane jer mi je ponestalo posudica...
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose, veseli se s tobom-poznat mi osjećaj!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutros mi oko 1 sat bura pobacala sve sta sam sadila i sijala,i onda sam onako u piđami na buru isla sve skupljat i vračat sve posadeno i posijano u svoje posude. zemlje na balkonu ko u priči! neke sadnice sam unjela u kuču a neke ostavila na balkonu,cim se smiri vrime sve ih iznosim vani. vučiku,bucmasti suncokret,i neven cu morat uskoro presait u zasebne posudice,svaki dan su biljcice sve vece i vece.
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne žalosti se Rose, tvoje vrijedne ručice sve če ponovo posaditi.
Meni je isto najgore kada po noći čujem da jako puše vijetar.Dogodilo se par puta da sam u pidžami išla van u sred noči i spremala svoje bilje u verandu. |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve sta je ispalo vratila sam nazad,nadam se da ce se sjemenke i neke od lukovica ipak primiti
|
|
Mamaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zasigurno hoće ne brini
|
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose ma bit će sve u redu, često se to dogodi, ja imam sreću pa me kuća štiti od bure, iako i jugo nekad napravi dar-mar.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rose znam kako je, meni bura isto zna zapaprit, najmrža mi je u periodu kada su na balkonu petunije i đirani padajući u pitarima,...onda u piđami sve to prenosim i spašavam ko luda (zna sve polomiti)
Bit će sve u redu, ne brini, primit će se
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
minimode,imam i ja male reznice visećih đirama,odnila ih na balkon pa mi ih bura skoro sredila i sad ih drzim u kući dok se ovo vrime ne smiri. nazalost u kući nemam dovoljno mjesta pa sam samo neke od pitarića unjela u kuču,ovo sto je niko i sto sam sijala u kuči je,dok su lukovice koje su vec ljepo nikle i narasle ostale vani,na podu su sa strane tako ih nece pobacat bura,jedino sto ih moze unistit al nadam se da nece. joj kad ce vise ljepse vrijeme?
|
|
minimode
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e pa to se i ja pitam....valjda stiže
|
|
O. Wilde |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
konačno sam danas posadila reznice ruža sto ih je Lantana poslala sa Brača frezije,amarilise,lantana,čekali su od petka,subotu i nedjelju sam imala goste tako da sam tek sad stigla sve to posadit.
|
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo novih slika:
ljepi su dani,pa sam svoje male sadnice stavila na sam rub balkona na sunce,morala sam slikat iz dva djela pa cu to pokušat spojit u jednu sliku ovo gore u čašama od jogurta su reznice ruža od nase lantane,a ima i ostalog cvjeća. ima jos malih pitarića koji su unutar balkona na pitarima od ruža jer nam je nastala mala guzva pa se valja snać i za kraj slike mojih hortenzija |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rose ruže su super, a koliko će ih tek biti. Daj malo reci dali je tegla visoka 25 cm i toliko promjera dosta za hortenzije - nemam osjećaj kolike su tvoje tegle.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rose
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam pojma kolike su mi teglice al znam i ja da su im male no neče zauvjek biti u njima,znam da ih moram stavit u vece.
|
|
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |