Decoupage by leon@rda |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi za 10.
Opiši malo kako radiš tu prekrasnu keramiku.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
odlično...ove zvijezde su ti sve redom prekrasne!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
leonarda, predivni radovi. .nemam riječi. .
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E pa leonarda... ma znaš šta???
Ja sam skužila tvoje radove na stranicama Chemaca ili Lumosa već prije, ali sam si cijelo vrijeme mislila pa šta ne stavi koji rad ovdje...
A gle ti nje!!!
Mislim radovi su ti fenomenalni!!!!
Daj stavi još koji uživala sam gledajući ih!!!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
hvala cure
![]() slijedeci tjedan bit ce nekih bozicnih dovrsenih....a sto je s vama gdje su vasi radovi....i ja volim topiti oci na vašim ljepotama.... ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mene je sada već i sram stavljati svoje radove kada vidim tvoje!!!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
...e znas sta...
![]() .sram je ne staviti ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Leonarda.. radovi su ti prepreprekrasni...svi motivi od cvijća (u prvoj skupini radova je rad s motivom ljubičice.. on mi je zapo za oko.. baš je super)do patkica i detalja za Noć vještica!!
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
slikica s mačkom i bundevama mi je mrak, imaš koju takvu salvetu viška
teta leonarda bravooooo
![]() |
|
![]() |
|
ančy
nemam vise...mozda imam još polovicu pa ti pošaljem...ali ima sigurno netko....vidjet ces sutra ti se sigurno budu javile cure ![]() hvala spring |
|
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
no problem
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ja imam jednu salveticu sa malom vješticom, bundevom, metlom i paukom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo nesto novo cure i deckici
http://decoupage.informe.com/forum/ morate pogledati...sasvim novo od jucer ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
OOOO vidim da će društvo biti super ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Znaci selimo se iz podstanarskih prostorija u vlastite.
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
htjedoh reci, meni nepoznat teren, mada sam uzela gips i kalupe, kresno jeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
i ja mislila isto.....ali zasukala rukave....doslovno....inace bih ih oprljala.... ![]() napraviš smjesu...ma ne mozes pogriješiti....moze biti i rijedja i gusca....kako ti ispadne ...dovoljno da se moze izlijevati u kalup....kad to ucinis....pustis da se osusi....onda farbaš...lakiraš....moze i temperama bojati. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
a di si kupila ove velike kalupe...krasno ispadaju
|
|
![]() |
|
zvjezda i puz su mi zakon...na koju podlogu si ih stavila?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |