cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Korisnik | |
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ovo su moji favoriti
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() Jako mi se sviđaju ove kombinacije s djelomičnim krakleom i razdvajanje sa konturom tj. šljokicama u ljepilu ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Radovi su prekrasni, moj favorit je ormarić, čime je rađen, je li to salvetna tehnika ili ....
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Radovi su ti super!!!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ova nova serija tanjura ti je mrak, osobito ovaj s tratinčicama, prekrasno |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() evo da vam pokažem još koje svoje djelo, da ne ispadne da u zadnje vrijeme samo virkam vaše radove, koji su usput da vam kažem i pohvalim vas sve, prekrasni. .bravo cure.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
odlične škrinjice i vazica
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo vam još koja slikica od mene, malo prozirne tehnike, isprobavanje. . ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je živi užas, danas mi ništa neide od ruke. .ostavljam ovo za koji drugi dan, jer sad sam već ljuta sama na sebe. .nadam se da ćete nešto uspijet vidjet. .
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cleoparta popravljeno
ne znam šta te zeza....samo prekopiraj IMG Code - Forums & Bulletin Boards
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlicno cleopatra!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cleopatra sve mi je lijepo,prekrasno,motiv sa zutim ruzama me ostavio bez daha,gdje nabavi salvetu,blago ti se.
![]() |
|
![]() |
|
zaboravila sam napisati da su ti radovi prekokrasni
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
divni radovi cleo.......
a iris nam je naš spasitelj, hvala iris i u moje ime ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |