želja, potreba, ponuda..... |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | ||
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
onda kad budeš imala mladica udijeliš siromaku koji ne vidi sunca po mraku.
|
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
leonarda,
daj mi pošalji adresu, jer ću ovaj tjedan poslati kuvertice svima....
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Malosrce, ovih ću ti dana poslati lukovice irisa. Obavjestit ću te kad budem slala.
Pozdrav
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
malosrce
Već proklijao Pridružen: 08 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo nudim i sjeme bijele frajlice.... a možda kaj i još najdem kod bake.... pa nastavak slijedi.... i dal netko ima kakve sobne biljke, jel ja (al stvarno) nemam ništ,
osim 3 bamabusa i nekog malog puzavčeka.....
|
||
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ehh malosrce.... pogledaj tu: ovo ti je bila naša jučerašnja kavica i mali "privatni" floraart...
privatni u smislu samo za naše forumaše a cijena biljkica je bila ta da dođeš svojim sredstvima i popijemo nešto u društvu...
a ovdje pogledaj slikice od kikine ona poklanja neko kućno cvijeće....
stoga navali!
|
||
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja imam kliviju ali presadio sam je prije par dana tako da nemogu dati garanciju da če se uredno primiti.ako želiš jedna je tvoja.samo reci kad hočeš da ti je dam.odmah možemo napraviti razmjenu.
|
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
SKITNICO,
AK IMAŠ VIŠKA, MOŽE....
BITI ĆE MI DRAGO.... !!!
RECI VRIJEME I MJESTO....
|
||
ljubica
Nedavno posijan Pridružen: 10 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 48 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O!
MOGU LI SE I JA OGREBATI , AKO SAM DOBRO SKUŽILA DA SE NUDI BIJELA .
|
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da bijela i zgasito lila....
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Paketić je krenuo, pozdrav
|
||
(zgora Opatije) |
||
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
bilo kad iza pet jer do tada radim,takav je moj raspored.ti imaš ipak malo više obaveza pa eto onda ti odluči kad imaš vremena.da li to nisi vidjela,kikina poklanja fikus i dracenu.to su isto sobne biljke |
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
eto imam i dosta bijelih sjemenki,
noćnih frajlica...
pa tko želi...
pp....
|
||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako nisi onda please šalji frajle bijele, adresu sam napisala u paketu kad si dobila irise |
||
(zgora Opatije) |
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
naravno da sam poslala, a kako i nebi....
čudi me to što nisi več dobila pošticu..
a bilo je i nekaj slatkoga....
|
||
malosrce
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hej pozdrav svima....
jel ima tko lukovicu koju viška...
npr...tulipančeka ili narcisica.....
ili nekaj sličnega....
čujem da mi je Sasha poslala nešto irisa.....
jedva čekam ih videti..
|
||
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Jel ti treba još irisa ili perunika.. imam ja nešto?
A pronašla bi se i koja kala..vrtna bijela!! Ak si zainteresirana javi a isto vrijdi i za sve kome nešto od ovoga treba.. istina presađivala sam prije nego što sam se uključila na forum i hrpu podjelila ali uviek se nađe nešto!! |
||
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
piši mene,draga |
||
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |