Vrtna bajka |
Odgovori | Stranica <12345 69> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divan ti je vrt!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,petunije su mi wooow
Baš mi je medeno ovako šareno
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj,monna1,sve me sram da ti kažem šta je to zeleno.To su letvice od starih roleta.morat ču ih mjenjati jer su počele pucati od starosti.
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slikica ( od 09.06.08. )je na 1. stranici. I ja imam ovkvih plavih grmića kaj zgledaju ko raščupana vlasulja Jednom od njih su se počele sušiti " travke " Kaj da radim? Imaš kakvih iskustava s time? |
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
niš posebno,kak sam posadila tak raste.sigurno ti se sušilo od velikih vručina koje su bile.sad je kiša ljepo zalijala.
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda bum ga tak i ostavila....možda se sam od sebe oporavi |
|
sabaheta
Nedavno posijan Pridružen: 02 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa zaista si mu dala pravo ime baš je kao bajka svaka čast
|
|
ensar
|
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja pampasica kupljena prošle godine.nadam se da će me ove godine razveselit kojim cvijetom. />">plesna haljina mojih vodenika poslije kiše. |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice, a kad će doći slike balkona? Vidim nešto jako šareno, a čini mi se da ni pri susedu već kod tebe! Ispravi me ako griješim!!!
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice, da li je ono neka dlakava juka, na početku teme? Htjela bih neku drugačiju od one obične kojuveć imam! |
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još jednom al sam ju več stavila na "predstavi se" pod štefica.
|
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manči,baš dobar naziv "dlakava juka"
ja sam si ju kupila ovo proljeće i nemam pojma jel mora biti dlakava ili ne,glavno da mi iduču godinu procvijeta. |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si iskoristila stare roletne :)....moja papmpasica je stara 3 god. i još nije cvjetala, neznam što joj je, inače izgleda bujno i zdravo
|
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To se zovu rascale fuksije(eto sad sam zaboravila kaj sam htjela reći.Baš me ta zadnja slika smotala)
E da,yuke,dlakave i ne dlakave.Ja imam one koje nisu dlakave i sad pokušavam nabaviti ovakve.Razlika je u listu(ove tvoje imaju uži list sa tim tzv.dlakama,iako su prije vlasi)a one druge imaju širi list bez tog na kraju.I u cvijetu,naravno.Tvoja će cvasti sitnijim cvijetom no više cvjetića ima nego na onoj drugoj vrsti.Tamo su krupni cvjetovi.
Zakaj vam pampasica ne cvate,poima nemam.Moja je cvala iste godine i svaku narednu cvate.Možda je ne porežete u proljeće?
|
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na savjetu za juku.kad če mi cvasti sliknut ću ju i poslati.pampasicu sam ošišala na proljeće.sad ju prihranjujem cvjetalom pa će valjda cvasti
|
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj, Štefice... Prekrasno je... Trube su mi naj... |
|
Štefica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovu sam krasoticu danas kupila.spasila sam ju od gužve koja je na placu i reko,nek kod mene uživa u još malo ovog ljeta
|
|
Odgovori | Stranica <12345 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |