skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori | Stranica <12345 19> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije samo bambus invazivna biljka,većina trajnica,pogotovo kamenjarki(da ne govorim o tekomi,gliciniji i sl),su takve pa ih rijetko ko ograđuje.Ono što se previše raširi počupamo.Ne znam kako bi to ogradio jer nikad nisam ograđivala biljku,ja je pustim nek se širi a kad pretjera,višak porežem ili počupam.
Gledaj to sa druge strane,ako mu ograničiš rast nebude se širio i kak ćeš onda(kad te recimo ja žicam,ako nemam takav bambus)nekoga usrećiti mladima.Ak gledaš i sa"treće" strane....šta ćeš pobogu raditi ako svaku biljku ogradiš,ograničiš još rast.Ovako ti ostaju "brige" kuda sa viškom,pa širiš cvjetni prostor,pa daš susjedima,da tvoje nebude najljepše,pa plačeš kad višak bacaš...i stalno imaš kaj raditi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za shashu i njeno razmisljanje
p.s. potpisujem
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imate vi i pravo,pa neka onda bude tako.sutra sadim bambus.pa što bude.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je fora gledati kako raste tvoj vrt, a priznaj da i sma uživaš kad pogledaš fotkice i vidiš koliko je promjena. Držim ti palčeve da bude onakav kakvog ga sanjaš!
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kopanje sam konačno priveo kraju.još malo fazonirati i onda slijedi zidanje odnosno betoniranje.slike slijede sutra
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskrene želje za luuuudi provod na GO
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To bu bilo krasno! Baš mi je drago kaj si odabrao bambus. Mi ga nismo s ničim obrubili i ne širi se tam di nećemo već točno tam di hočemo, a možda smo ga već i pokosili pa nismo ni skužili. Nadam se da ti nebu baš blizu jezerca jer ima dosta smeća- lišća koje pušta. Onda buš moral furt čistiti jezerce.
Nek ti go prođe u realizaciji ideja! |
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bit če dosta blizu ali če između bambusa i jezerca biti brdašce pa če možda ono spriječiti ulazak smeča u jezerce.evo prilažem isliku rupe jezerca.kao što se vidi nočas je padala kiša i to jaka.sve je puno blata pa se nemože ništa raditi.
[IMG">http://img175.imageshack.us/img175/2595/hpim1511ar3.684507937b.jpg" /> |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja to će biti jezerce i pol - naravno kad se riješiš blata.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, ma znamo mi da tvoj nemirni duh ne miruje, strašno se veselim napretku.
|
|
RIJEKA
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od ranog jutra pada kiša,apočela je još jučer sa prekidima.prilika da se sjedne pred komp bez žurbe.jučer sam imao peh,pao mi je kamen na nogu odnosno stopalo.naotečeno je kao bundeva.što se može,neka cijena se mora platiti za ljepotu.to vi žene najbolje znate.evo i slike ovo malo što sam u međuvremenu napravio.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zao mi je za tvoj peh,mogu misliti kako ti je.Zelim ti brz oporavak, da sto pre zavrsis tvoje jezerce.Vidim da radovi napreduju.
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa to stvarno napreduje, bez obzira na nogu-bundevu. Nadam se da je oteklina manja, a valjda nije ništa puklo kad već radiš - e pa baš si neumoran, mogo si još malo sačekati.
|
|
RIJEKA
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drži ti ngu u vodi, nemoj ni sanjati otići na CC (iliti bolovanje), pa nisu to više socijalistička vremena ... nadam se da ti nije previše mog humora jer meni se tvoja ideja i početak njezine realizacije jako sviđa pa se želim i dalje družiti ali moram malo bockati...
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S užitkom sam pročitala ideje o nastanku novog vrta! A tek jezerce! Držim fige da uspije onako kako si to zamislio!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
noga još malo boli,ali da se raditi.ija se nadam da ništa nije slomljeno.radovi svejedno moraju ići dalje.dosad sve ide kako sam zamislio.a dalje čemo vidjeti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
Odgovori | Stranica <12345 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |