Monnin dnevnik |
Odgovori | Stranica <12345 27> |
Korisnik | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna, posijala sam kupus i on je niknuo za 2 dana i sad ima dva prva lista, počinje činiti prve prave ( milimetarska veličina) , ali je užasno izdužen !!!
Kako ću ga presaditi kad ima 6,7 cm bijele stapkice pa tek onda idu prvi listovi, totalno se izdužio!!??
Možda sam trebala ga staviti na direktno sunce, ali se bojala da će ga spržiti?!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih ga stavila prvo malo u hlad da očvrsnu, pa onda malo na sunce...
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas nisam imala posla u vrtu, osim pokupiti paradajz za ručak
ali zato imam jednog novog stanovnika u dvorištu - malog ježa.
Dobio je malo mlijeka za papati:
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima mali slatki nosić, malo sam ga poprskala da mu buhice pobjegnu, bit će mu lakše
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sto je sladak!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blago tebi na ježiću! Ja sam razmišljala napraviti kućicu za ježa u vrtu nebili ga privukla da se nastani tamo jer tamani štetočine, ali pokraj dva psa (ups, trenutno tri) neznam da li bi se htio zadržati kod mene
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako ih ima u blizini, vjerojatno će pogledati i kućicu po noći. Postavi kamere za nadzor!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako je medenii tako pitom.Ja svoje samo čujem po noći ,nikako da ih vidim.
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj je još malecki, viđam ga već 2 dana u sumrak.
|
|
Božikovine
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SLAVNI LOVAC
Po šumi, širom, bez staze, puta Ježurka Ježić povazdan luta. Lovom se bavi često ga vide, s trista kopalja na juriš ide. I vuk i medo, pa čak i – ovca, poznaju ježa, slavnoga lovca. Jastreb ga štuje, vuk mu se sklanja, zmija ga šarka po svu noć sanja. Pred njim dan hoda, širi se strava, njegovim tragom putuje slava. |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna ježić je presladak, a tek ukrasne gljive, ali najbolji je kamenjar za čuvarkuću -
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gljive su tek jučer bile gotove kad sam im obojala kapicu u crveno
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, moje lude gljive sad krase travnjak!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam bila malo vrijedna pa sam posadila:
I ovo (neznam naziv, da pravi društvo čuvarkući)
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iris, ovo je mama tvojih budućih biserki!!!!
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa mama...bit će lijepa i djeca
p.s. ideju s gljivama kradem čim me prođe lijenost
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sad vidim kako su gljive genijalne, preslatke su - mogla bi se baciti u biznis.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gljive su stvarno preslatke!
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad riješim glavne poslove, opet u garažu! fali mi još gljiva za druge skrivene kutiće dvorišta!
|
|
Odgovori | Stranica <12345 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |