Loznica |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
sviđa mi se sve ali posebno onaj dio sa starim kućama.volim stariju arhitekturu jer ima dušu.super
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni se vise dopadaju stare gradjevine
![]() Mozda sam vec rekla da je Banja Koviljaca udaljena od Loznice 7 km.U Banji K.se nalazi Specijalna bolnica za rehabilitaciju.Park je uredan,ima divno setaliste,restorane. Svakog leta VIII odrzava se Medjunarodni folklorni festival "Evropa igra"(predzadnja slika). U vreme Rimskog doba zvala se Genzis. |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...evo slike, moras paziti kod kopiranja da cijeli red kopira i ne odrezes kraj recenice jer onda slike nemoze doci, pozzz
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naša Rijeka uvijek spašava situaciju, slika je prekrasna, samo ti slikaj, Rijeka će popraviti slike ako treba.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma svi ste prekrasni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
posto je tekst nestao ko zna gde,da se ponovim.Proslog ponedeljka sam lutala po okolini Bele Crkve,to je naselje u blizini Krupnja.Samo mesto nisam slikala vec okolinu.Penjali smo se po losem neasfaltiranom putu,divila sam se krajoliku,ali iskreno razmisljala sam i na moja kola(sreca nisam ja vozila),i jedva sam cekala da se spustimo u civilizaciju.
|
|
![]() |
|
e sad pisem novu poruku jer se bojim da ce mi opet tekst nestati...inace taj je kraj bogat uzgojom malina i kupina,al ne znam da li sam slikala malinjak,mene je vise fascinirala priroda...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() paprat prekrila vocnjak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gio, vidim dala si si truda, što je jako lijepo, jer su ti slike jako lijepe...
Samo ti nama fotkaj, a mi ćemo uživati...
![]() |
|
![]() |
|
![]() a ja sam presretna sto mogu da procitam i da se nagledam vasih slika iz raznih krajeva! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DRINA(Drinos)-zovu je jos i Zelenika.
To je brza i plahovita,cista i bistra,bogata i mocna i darezljiva reka. Njena lepota nije samo u vodi vec i u pejzazima koji je okruzuju.Duboki kanjoni i tjesnaci,neprohodne sume,zapjenusane rijecice koje joj hrle,stropostavajuci se preko visokih vodopada, sela razbacana po planinskim stenama, stara utvrdjenja koja se ogledaju u rijeci - sve je to Drina,jedinstvena i neponvljiva.- ovaj opis sam nasla na netu... Drina nastaje spajanjem dveju crnogorskih reka Tare i Pive,koje se sastaju kod Scepan Polja na nadm.visini 434 m, uljeva se u Savu kod Race na 78 m nad.v. tece od juga ka severu. Moram priznati da mi se vise svidja gornji tok Drine,tu je bas velicanstvena,bistra a i hladnaaa! Ovo su slike sa neta... Drina kod Visegrada ![]() most kod Visegrada ![]() Drina cista,bistra ![]() ![]() patke ![]() gornji tok ![]() predivan pogled ![]() pogled sa Tare ![]() jezero Perucac kod B.Baste ![]() kanjon ![]() |
|
![]() |
|
Naravno Drina je bogata ribom, pocetkom VI mj. svake godine se odrzava takmicenje ribara Dani mladice,a danas je Drinska regata.I opet sam to propustila.
![]() A mogu da zamislim kako im je ![]() jos jedna slika kanjona ![]() pontoni na jezeru Perucac ![]() Pre par godina sam se i ja tu kupala... |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Prekrasno. Za mena su rijeke i jezera "ono pravo", nek mi oproste morski ljudi.
![]() Isprobao sa splavarenje na Drini, rafting na Uni a Tara mi je san koji pokušavam ostvariti. |
|
![]() |
|
ja ih sve volim jednako,ipak sam ja morsko djete,i miris mora,borovine sve mi to nedostaje!
|
|
![]() |
|
![]() ovu grancicu sam ubrala pre neki dan,u kako bi volela da mogu prenjeti u moj vrt!jel netko zna kako se zove?mene podseca na nesto al nisam sigurna ![]() evo i mene na omiljenom mestu,na Drini ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo malo mojih slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |