moji kilometri |
Odgovori | Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....stvarno sega lipoga ima i mene articoka zanima, kako si ju posadila, kamo, koliko joj treba da tako vela naraste,
......a za kaktuse molim te mi reci, ako ih posijem u poluhladu ce se primiti
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo ovak izgleda kad se cvijet kaktusa oplodi
a ovo je unutra samo kaj mora stajati dulje da dozrije i tamno je sjeme skoro crno ali ja nisam isprobavala jer ih imam i ovako za razmnožiti |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glicinija opet cvate
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovim narančastim tuljcima nemrem zapamtit ime
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ostalo nisam slikala što zbog posla što zbog sramote od velike trave po vrtu nakon kiša raste ko luda pa se povrče ni ne vidi budem drugi put
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sjeme artičoke sam kupila,više se ne sjećam u kojoj, polj apoteci na proljeće i sijala u kontejnere kad su narasli u vrt, prve god je tak tak narasla i počela se sušiti već sam se prestrašila da neću imati ništa ali druge god nikla ispočetka i tako svake god,moja raste u zavjetrini i najesen tj kad lišće požuti malo je nagrnem da ne pozebe a na proljeće neke mladice koje rastu iz zemlje čak i bacim jer mi je previše ionake je samo ja "grickam" uglavnom ništa posebno raste i sama ko neki korov možda je ponekad zalijem i dodam neke prihrane koje imam pri ruci i to je to
kaj se kaktusa tiče nisam baš sigurna da bi stasali direktno posijani u vrt jer su jako mali, jedva primjetn i treba im nekoliko mjeseci da se razlikuju i vide kakvi će bitii |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smilje mi je maleno tek sam ga nabavila ,e da i zanima me kak da prezimi kod nas na kontinentu ak može reznica da se primi poslat ću ti je ,ja neznam kak to ide kod smilja i bacopa kak da ti je razmnožim ,njih imam prvi puta ove god i neznam baš kak da se ponašam |
|
sutra je novi dan
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oni narančasti tuljci su tekoma. I baš su prekrasni.
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majstor si
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Te tekome je puna Rijeka i predivni su, ali tvoji su tako bogati - evo sada znam i što je tekoma - bravo za mene.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjeh da imaš stupasti bršljan. Kako on zapravo raste... Ima li tko kakve podatke o njemu? Neki dan sam ga baš gledao u Osijeku u Unikomovom vrtnom centru i skoro si ga kupih, ali nisam... Prvo info, onda shopping. Hehehe...
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja uvijek radim obratno kad mi se nekaj svidi nabavim
imam punooo slikica al nemam sad vremena tipkamo se dok se vrnem |
|
sutra je novi dan
|
|
TILjO
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, pa budem si ga onda i ja nabavio. Samo ne znam gdje ću ga zasadit. Ovi moji me doma zhb sa vanjskim prostorom kojeg ima koliko hoćeš, samo što njima uglavnom ne odgovaraju relacije za cvijeće gdje si ja smislim. Heh!
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo cvijetnog veselja iz Moslavine
jedina mini ruža koja nije "divlja" za ovo su mi rekli da je vrsta bacope čuvarkuća spremna za cvatnju pasiflora koja luduje a ne cvate nikako |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svašta nešta iz mog vrta ,slikano prije nekoliko tjedana sad ne stignem ali nadam se da će vam se sviđati
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo začinskog i ljekovitog bilja
|
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima u vrtu i cvijeća!
lan |
|
sutra je novi dan
|
|
dugokosa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet natrag u Samobor
naša vikendica iliti još bolje klet tj mamina ali u njoj uživaju najviše moji dečki pogled odozdo i sa balkona hlad nam radi smokva |
|
sutra je novi dan
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |