Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji kilometri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji kilometri

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
Korisnik
Poruka
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 14:41
.....stvarno sega lipoga ima i mene articoka zanima,  kako si ju posadila, kamo, koliko joj treba da tako vela naraste,
......a za kaktuse molim te mi reci, ako ih posijem u poluhladu  ce se primiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 20:18
evo ovak izgleda kad se cvijet  kaktusa oplodi

a ovo je unutra samo kaj mora stajati dulje da dozrije i tamno je sjeme skoro crno ali ja nisam isprobavala jer ih imam i ovako za razmnožiti

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 20:19
glicinija opet cvate

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 20:21
ovim narančastim tuljcima nemrem zapamtit ime

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 20:23
ostalo nisam slikala što zbog posla što zbog sramote od velike trave po vrtu nakon kiša raste ko luda pa se povrče ni ne vidi budem drugi put
sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 20:37
sjeme artičoke sam kupila,više se ne sjećam u kojoj, polj apoteci na proljeće i sijala u kontejnere kad su narasli u vrt, prve god je tak tak narasla i počela se sušiti već sam se prestrašila da neću imati ništa ali druge god nikla ispočetka i tako svake god,moja raste u zavjetrini i najesen tj kad lišće požuti malo je nagrnem da ne pozebe a na proljeće neke mladice koje rastu iz zemlje  čak i bacim jer mi je previše ionake je samo ja "grickam" uglavnom ništa posebno raste i sama ko neki korov možda je ponekad zalijem i dodam neke prihrane koje imam pri ruci i to je to
kaj se kaktusa tiče nisam baš sigurna da bi stasali  direktno posijani u vrt jer su jako mali, jedva primjetn i treba im nekoliko mjeseci da se razlikuju i vide kakvi će bitii
sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 20:41
Originalno poslano od člana Dalmax22 Dalmax22 napisao:

Joj ak imas viska smilja i bakope u bojama (osim bjele) ja bi molila pa se mjenjamo.

smilje mi je maleno tek sam ga nabavila ,e da i zanima me kak da prezimi kod nas na kontinentu ak može reznica da se primi poslat ću ti je ,ja neznam kak to ide kod smilja i bacopa kak da ti je razmnožim ,njih imam prvi puta ove god i neznam baš kak da se ponašam
sutra je novi dan
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 23:46
Oni narančasti tuljci su tekoma. I baš su prekrasni.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 23:54
Majstor siSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2008 u 10:58
Te tekome je puna Rijeka i predivni su, ali tvoji su tako bogati - evo sada znam i što je tekoma - bravo za mene.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2008 u 23:25
Vidjeh da imaš stupasti bršljan. Kako on zapravo raste... Ima li tko kakve podatke o njemu? Neki dan sam ga baš gledao u Osijeku u Unikomovom vrtnom centru i skoro si ga kupih, ali nisam... Prvo info, onda shopping. Hehehe...
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 12:29
ja uvijek radim obratno kad mi se nekaj svidi nabavim
imam punooo slikica al nemam sad vremena tipkamo se dok se vrnemsmile79
sutra je novi dan
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2008 u 13:20
E, pa budem si ga onda i ja nabavio. Samo ne znam gdje ću ga zasadit. Ovi moji me doma zhb sa vanjskim prostorom kojeg ima koliko hoćeš, samo što njima uglavnom ne odgovaraju relacije za cvijeće gdje si ja smislim. Heh!
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:00
malo cvijetnog veselja iz Moslavine

jedina mini ruža koja nije "divlja"

za ovo su mi rekli da je vrsta bacope

čuvarkuća spremna za cvatnju

pasiflora koja luduje a ne cvate nikako

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:06
sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:10
svašta nešta iz mog vrta ,slikano prije nekoliko tjedana sad ne stignem ali nadam se da će vam se sviđati

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:14
malo začinskog i ljekovitog bilja

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:18
ima u vrtu i cvijeća!

lan

sutra je novi dan
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:23
opet natrag u Samobor

naša vikendica iliti još bolje klet tj mamina ali u njoj uživaju najviše moji dečki

pogled odozdo

i sa balkona

hlad nam radi smokva

sutra je novi dan
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 07:24

Baš lijepo! Hier%20klicken!   Kako si razmnožila gliciniju? Kupljena ili možda može i iz reznica?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.