Sedum sieboldi |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya ovaj tvoj je poseban ima šatirano lišće!
Nemam ja takav............morat ću na proljeće u izvidnicu kod tebe!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, ja sam ti već u rokovnik zapisala ovoga, a ti svejedno navrati možda ti se svidi još što god!
|
|
jjadra
Nedavno posijan Pridružen: 13 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 60 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam ovu lijepu biljčicu od proljeća, jako se lijepo razrasla, zdrava je potpuno, ali cvatnja je izostala. Vidim pupiće na vrhovima, ali se jednostavno nisu otvorili. U čemu je problem? Držim je u tegli na prozoru i po svemu vidim da joj paše, osim ovog??
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon ovo su najbolje prezentirani primjerci.Zbog tvoje slike od prije i ja sam ih počela saditi,prekrasni su.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Camellia, baš mi je drago da si neki cvjetak zbog mojih slika zvoljela
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Sedum sieboldi variegata |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@macorka, lijepo cvjeće tvoga sieboldia na još
lijepšim slikama
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da malo potaknem raspravu o uzgoju.Ja sam u Slavoniji,od prošle godine sam vlasnik ovog seduma.U kalićima su i vani su.Bili su pod snijegom i sve sam virila hiće li preživjeti.Snijeg se otopio,mladice izvirile iz zemlje.Čitajući ovo sada me strah.Ovo ludo vrijeme i visoke temperature prave čudo.Našim svjetoljupcima iz Dalmacije dragi Bog je dao klimu kakvu se samo može poželjeti.A što s nama?Što da radim ako temperature u 3 mj.odu u debeli minus?
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam za sedume, ali i ja imam problem s minusima, odu mi neke druge biljčice, ako im maknem zaštitu - a najradije bih... Mogu li uopće temperature u 3.mj u veliki minus? Koliko može sedumčić pretrpiti?
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam juce dobila samo reznice tj. grancice ovog "slatkisa", a ovde citam razmnozava se dijeljenjem korijena
Kako da ih ukorijenim, u vodu grancice ili u propusnu vlaznu zemlju? |
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema meni odgovora.
Ja posadila direktno u zemlju sa pijeskom, jer mi tako ama bas sve uspjelo do sad, pa cemo da vidimo... Koliko ce li joj trebati da se probudi? Inace sam poznata po "strpljenju" Ali malo sutra. |
|
mikica.dm
Mladi grm Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze se on razmnozavati i reznicama. ja bih ga isto stavila u zemlju.
|
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Mikice puno.
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
|
|
|
|
kacunak
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajoj Temzi kako je to ljupka i lijepa biljcica!!!
Koliko je dugo imas i jel sporo raste? |
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |