Japanska kurika - Euonymus |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
orhideja4
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sa danas ovaj grmić u Plodinama. Moja je skroz zelenih listića i planiram ju posadit u malo veću teglu na balkon. Može li prezimiti u Zagrebu na balkonu?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kolibri
Novo sjeme Pridružen: 03 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolika je brzina rasta japanske kurike? Meni treba nešto što raste brže od buxusa...
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni su rekli da je ovo Kurika,ali to je drvo,veeeliko,Zna li netko?
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica, to je Euonymus europaeus,
drvo za koje mi je pok. nona govorila da je otrovno. Sad mi je i google to potvrdio. A japanske kurike, zelene i šatirane su mi sve otišle. Napale ih bijele beštije i nakon dvije godine su se grmići posušili. |
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šteta,Silvy,uvijek mi bude žao kada nešto propadne.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ImAO sam ovaj grm,,Rastao je kao živica ali sam ga morao evakuirati,pa je uginuo !
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica, na slici je kurika, odnosno Euonymus europaeus kao što ti je Silvy napisala. To je drvo visoko do 8 m, a raste po našim šumama i spada u zaštičeno bilje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I treba biti zaštićen.Slikala sam ga jesenas u Lici,prekrasno izgleda a nisam znala ni kako se zove.Zato me malo zbunio naziv kurika,japanska je vidim nešto drugo.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....i prekrasan je kao bonsai
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |