Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mikicin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mikicin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:43
ajme prekrasne su ti ove biljcice na zadnjim slikamasmile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:44
To je samo jedna biljka.Ma opt ćete me namamiti pa ću je ići kupiti kod mog cvjećara,pa da ju stavim u tu posudu.
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 11:45
Bit će još biljčica samo da procvjetaju.Znatiželjna sam da vidim kakve će biti jednostruke i dvostruke puzajuće gazanije.To mi je novo ali još nema cvijeta.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 12:21
juppiii,mikica je stavila nove sličice od svog vrta! prekrasno mikice
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 13:15
smile71kruškica je slatka 
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 14:12

Ma taj glupi fotić mi nije "dao" da poslikam jednu staru jabuku-petrovaču koja je stara valjda tridesetak ili više godina.On je puna predivnih roza cvjetova,samo se nadam da će ostati jabuke jer su te najbolje za štrudlu.Lijepo se rastope,pa su malo kiselkaste.....njami,njami!!!

Osim toga još mi nisu došli popraviti vezu tako da mi skida stranice jako sporo.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:24
Joj imaš jabuku petrovku, nama je posahla od starosti, to su fantastične jabuki.
Clematis je pre, predivan Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 15:55
Sve je lijepo, ali million bells obara!Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 18:12
Mikice, super ti je sve, a što će tek biti kad se subotu vratimo doma.

Super mi je kad ove predivne ljepotice zoveš kavale, nitko nih tako ne zvoe osim nas u Primorju, neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 08:49
Da,da Triša,moja nona ih je uvijek imala,a i moj tata ih je uzgajao i to roza boje.Još ih ima moja teta,pa ću morati uzeti jednu grančicu da si obnovim "stado".
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 08:53
M.B. je prekrasan!!!!smile64
I clematis,naravno i ova pelargonija crvena je medena.Jsmile71oj kako kod vas sve već cvate,nikako da se dočekam da i kod nas počne
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 22:47
E sada konačno da stavim slike koje sam napravila na novom fotiću
prvo pola moje livadice koju sam jučer pokosila

tek zasađeni pumidori(neki američki),jari grah i bacila sam malo slanutka

jedna od SilveKinh tikvica

naše nove jagodice,one koje pletu

bob koji još nije procvjetao

drugi dio livadice u kojoj je voćnjak

opet ste me namamile da kupim million bells

moje nove gazanije

evo i mog gaveza koji se toliko širi da sve guši oko sebe,ne znam šta da radim sa njim

i to je za sada to.Slijedi još ali ću onda slikati cvijeće.
Pitanje za ostale koji su naručili jagode,kakve su vam?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 22:53
Mikica se vratila, bravo!smile213
Slikice su super, čestitam na novom aparatu! Nek ti podari puuuunnnno lijepih slika i da mu baterije ne crkavaju!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 22:56
Lijepo je konačno vidjeti tvoj ovogodišnji vrt, sve super izgleda Smile  Clap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 22:59
E stvarno genijalno nema šta -ma genijalno smile78 e sad imaćemo još znači noviteta -e sad čekamo i svaki dan je kontrola bar od mene da vidim tvoju ljepotu
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 23:32
P trudit ću se da vam prenesem sve što imam.Samo ja sam vam bez nekih velikih ideja za uređenje,moram priznati da to "kradem" od vas.Mislim da ću neke upotrijebiti pa ću vam ih pokazati.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 08:45
Puno zdravlja raste u tvom vrtu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 09:26
Mikice, na prvoj slici od gazanija, ča je ono desno uz procvalu gazaniju?
Sad će bit puno slikica kad je novi fotić Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 20:15
Krasnih biljčica imašsmile64. Travu možeš iskoristiti za malčarenje, a gavez za đubrivoWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 20:21
Od Šmrcka smo d anas zbilja čuli puno korisnih savjeta, a vidim uvijek ih je spremna podijeliti sa nama, baš je dobro što je imamo.
Mikice novi fotić radi, tako treba. Povrće ti je super veliko već, gazanije divne, a taj gavez, moram pitati Šmrcka kako se još to zove, jer sliči na moj digitalis.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.