Mikicin vrt |
Odgovori | Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme prekrasne su ti ove biljcice na zadnjim slikama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je samo jedna biljka.Ma opt ćete me namamiti pa ću je ići kupiti kod mog cvjećara,pa da ju stavim u tu posudu.
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će još biljčica samo da procvjetaju.Znatiželjna sam da vidim kakve će biti jednostruke i dvostruke puzajuće gazanije.To mi je novo ali još nema cvijeta.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
juppiii,mikica je stavila nove sličice od svog vrta! prekrasno mikice
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kruškica je slatka
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma taj glupi fotić mi nije "dao" da poslikam jednu staru jabuku-petrovaču koja je stara valjda tridesetak ili više godina.On je puna predivnih roza cvjetova,samo se nadam da će ostati jabuke jer su te najbolje za štrudlu.Lijepo se rastope,pa su malo kiselkaste.....njami,njami!!! Osim toga još mi nisu došli popraviti vezu tako da mi skida stranice jako sporo. |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj imaš jabuku petrovku, nama je posahla od starosti, to su fantastične jabuki.
Clematis je pre, predivan
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je lijepo, ali million bells obara!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice, super ti je sve, a što će tek biti kad se subotu vratimo doma.
Super mi je kad ove predivne ljepotice zoveš kavale, nitko nih tako ne zvoe osim nas u Primorju, neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,da Triša,moja nona ih je uvijek imala,a i moj tata ih je uzgajao i to roza boje.Još ih ima moja teta,pa ću morati uzeti jednu grančicu da si obnovim "stado".
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
M.B. je prekrasan!!!!
I clematis,naravno i ova pelargonija crvena je medena.Joj kako kod vas sve već cvate,nikako da se dočekam da i kod nas počne
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E sada konačno da stavim slike koje sam napravila na novom fotiću
prvo pola moje livadice koju sam jučer pokosila
Pitanje za ostale koji su naručili jagode,kakve su vam?
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikica se vratila, bravo!
Slikice su super, čestitam na novom aparatu! Nek ti podari puuuunnnno lijepih slika i da mu baterije ne crkavaju!
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je konačno vidjeti tvoj ovogodišnji vrt, sve super izgleda
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E stvarno genijalno nema šta -ma genijalno e sad imaćemo još znači noviteta -e sad čekamo i svaki dan je kontrola bar od mene da vidim tvoju ljepotu
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
P trudit ću se da vam prenesem sve što imam.Samo ja sam vam bez nekih velikih ideja za uređenje,moram priznati da to "kradem" od vas.Mislim da ću neke upotrijebiti pa ću vam ih pokazati.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno zdravlja raste u tvom vrtu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice, na prvoj slici od gazanija, ča je ono desno uz procvalu gazaniju?
Sad će bit puno slikica kad je novi fotić
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasnih biljčica imaš. Travu možeš iskoristiti za malčarenje, a gavez za đubrivo
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od Šmrcka smo d anas zbilja čuli puno korisnih savjeta, a vidim uvijek ih je spremna podijeliti sa nama, baš je dobro što je imamo.
Mikice novi fotić radi, tako treba. Povrće ti je super veliko već, gazanije divne, a taj gavez, moram pitati Šmrcka kako se još to zove, jer sliči na moj digitalis.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Odgovori | Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |