mikicin dnevnik |
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice, kod mene sve u redu, vratio se stari komp i super je, sada kćer otela malo laptop, ali vratiti će mi ga kad odem u vikendicu.
Ova tvoja žuta livada je prekrasna, ipak je najljepše kad ih je tako puno na kupu, a ja kupovala lukovice - baš sam šašava.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikica dobro došla u ZGB, javi gdje si pa da ti skratimo vrijeme ako ostaješ preko noći i ako hoćeš . Narcise su predivne,
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bacam se u brbljaonicu. |
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Totalno sam pala u depru.Svi ste toliko napravili,a ja ništa.Mislila sam danas premjestiti moje sobno bilje u verandu a ono iz verande van na balkon ali ništa od toga boli rame!!!Sada ću se pokušati izvući iz kuće i dok je sunce prošmucati se po vrtu da vidim šta ima novoga.Valjda moji doma neće vrištati na mene jer sveko od njih ima svoju teoriju zašto me boli rame pa su mi za svaki slučaj odredili mirovanje,osim što mi je "dozvoljeno" skuhati ručak.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi bila kod doktora mikice ?
moraš ići...treba to proči jer moraš sijati |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budeš ti sve to nadoknadila dok ozdraviš....ako uspiješ izdržati u mirovanju (ja sam s gipsom na nogi radi slomljenog nožnog prsta izdržala puna 24 sata dok si ga nisam skinula , a s hematomom na nozi nakon punktiranja otišla igrati badminton... -ali je zato oporavak duže trajao..) Možda je i stvarno pametno kako kaže Iris otići k doktoru - u najboljem slučaju budu ti rekli da nije to ništa opasno i da možeš raspaliti...
Stvarno zanimljivo kako su ti "dozvolili" skuhati....za to čovjek ne smije biti bolestan... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice,vjerujem ja u tebe,sve ćeš ti to nadoknaditi
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma izvukla se ja iz kuće na tren,dva,kad ono traveeeeeee.UŽAS!!!A kiša onako lijepo pada i moči li moči.
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...transplantiraj malo u moj pustinjski vrt
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice nadam se da si bolje, a za travu lako, bit će još vremena.
|
|
RIJEKA
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice f**kas travu, kak si mi ti kaj?
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma hvala na pitanju ja dobro.Mora da me rame bolilo od vratnih kralježaka.Sada je ok.No vidim da si ti još bolje!!
Ja sam jučer napala svoj dio vrta koji treba rasčistiti i to sa mm.Dakle,sada znam zašto ima toliko puno kiše u našem kraju,ma šta kiše jučer ujutro je padala grašica,nevrijeme.MM bio u vrtu.Ludilo!!!Pomogao mi i to je stvarno za svaku pohvalu.Danas spec ručak za njega a i za ostatak puka(svi smo punoljetni).Na taj dio vrta sam posijala djetelinu tako da mi malo rasčisti od korova.Kupila sam jučer kod tog novog vrtlara i dvije "million bells" i dvije bijele bršljanke.Nisam mogla odoljeti.Pošto on ima i povrća doći ću i drugi tjedan.Tko želi možemo se dogovoriti pa da zajedno odemo i tamo "ludujemo".Vjerujte bit će "fenomenalno"(kaže franjica).
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice, drago mi je da si dobro i da već imaš milijun planova u svom vrtu. Samo tako napred - moje je dvorište već prekrcano, a vikendica čeka drugi tjedan od petka nadalje.
za tvoju maturanticu i za tm koji ti puno pomaže.
|
|
RIJEKA
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, i ozdravila, i muž pomagao, i nabavila nove biljčice...Same dobre vijesti
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da još malo zlorabim komp.Jučer sam lijepo cijeli dan bila u vrtu.Onaj dio koji smoMM i ja počistili sada je sav u malim djetelinicama.Lijepo su niknule.Jučer sam nakupovala gazanije i još neke puzavice pa sam to sve posadila u moje posude koje idu na ogradu.Posadile sam i dva pokrivača tla,kupila pumidore i paprike te napraviula mjesto za njih jer ću ih danas ili sutra popikati u zemlju.Rekao mi je moj vrtlar da pokušam to staviti na crnu foliju.Opet sam dosijala malo fažoleta jer sam ga posijala još prije sedam dana ali nisam mogla sinoć odoliti da još jednu vrećicu ne bacim pa sam i to napravila.Kosila sam jednu livadetinu a MM je to lijepo navečer sve odnio da se pravi humus nako što je nabrao šparoga da mu ih napravim za večeru sa jajima.Popili mi nakon večere u 22h i po čašu vina i srušili se u krevet.Baš je bio dobar dan.Ja sam imala nastavu teka zadnja dva sata poslije podne pa sam zatu uspjela to sve napraviti.Kada sam došla doma još je bio dan pa smo stoga u vrtu bili stvarno do noći.Sada moram razmišljati o rasporedu svih tih lonaca i lončića cvijeća jer sam ih svakamo nabandala.Još imam jedan problem ali ću ga napisati pod sobno cvijeće.Eto jedva čekam još lijepih dana da sve to uredimo pa da sve procvjeta,a onda ludilo!
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slikice
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikice naradili ste se bogme i svašta posadili, a ja zbog te kišurine još uvijek ovdje u vikendici ništa, možda bude više sreće sutra.
|
|
RIJEKA
|
SilveK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, baš imaš sreće s lijepim vremenom...
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam ja da ćeš ti to sve stići,samo kad kreneš
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |