Rijeka |
Odgovori | Stranica <12345 58> |
Korisnik | |
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
8.4-2008.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde, ajde, da samo ja ne stavljam slike Rijeke, baš si to fino izvela, samo tako naprjed.
Ča još si tu - su ti one lipe narančaste kaljače blatne od silne zemlje i kiše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....da bar jesam....bit ce bit ce jednog dana, a morada i prije, hehe
|
|
VITA
Nedavno posijan Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Promatram ove slike sa nostalgijom. Ja sam riječanka koja sada nije u Rijeci ali mi jako nedostaje. Ove Vaše slike su predivne, imam osjećaj da sjedim na svom balkonu u Rijeci , pijem kavu i gledam naš predivni zaljev !!!Pozdrav svima , uljepšale ste mi cijeli ovaj kišni tjedan!! Hvala!!
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ima nas vise, ali zato kad smo tamo slikamo pa se potle "hranimo"
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VIJEST DANA, nemogu vjerovati !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rijeka, 10. travnja 2008. KONACNO da i Rijeka ima svoj Centralni park
.... sve ono kamo se plavi, onaj "poluotok" bi trebal biti park
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hopla, ide ti to vidim. Da mi je i to videt. Konačno da Rijeka dobije park, a ne ono što nazivaju parkovima.
|
|
RIJEKA
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
začin mora teći
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad si ovo "ulovila" - prekrasna slika.
|
|
RIJEKA
|
bubica 78
Pustio korijenje Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovih dana.
|
|
začin mora teći
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh zabolila me glava koliko si mi toga ispričala. ha ha. Jel ti znaš da ti je Rijeka 53 prva susjeda.
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.....e da mogla bi malo nadgledati da li travica raste i kako se drzi ono malo cvjetica
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da ću ja morat u kontrolu, bubica je još mlada, pa "bube su u glavi- storine" što joj od sreca želim.
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad je ovako ružno vrijeme nad Rijekom poželim se gledati kako je lijepo kad je ovako:
|
|
RIJEKA
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka, 14.4.2008. konacno i malo S U N C A |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super su vam slike!!!
Rijeka mi je sinonim za veliku luku i malo je poznam. Bila sam par puta ali u prolazu ( tranzit ).
Prošetala sam se Korzom, lijep je, ima neku svoju dušu....
Vireći na vašu stranicu upoznat ću je bolje!
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo bravo, tako svi upoznamo gradove i mjesta diljem nase Lijepe, a i naci cemo se ponekada nekom prilikom i sve to i u zivo vidjeti i dozivjeti hehehe
prijatan dan ti zelim
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i tebi ugodan dan.....
|
|
rijeka53
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijecki, jos jedan kisni proljetni dan 15.4.2008.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niš ne razumin - ki to slika, ako si ti preko - delaš to pomoću trikova, ili si tu pa si se pritajila, da ne dojden na kafe.
Super slika.
|
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <12345 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |