Frezija |
Odgovori | Stranica <12345 12> |
Korisnik | |
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram ove biljkice nabaviti |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
Sponzorirani linkovi | |
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na mojima piše da se mogu saditi sad od 2. mj. do 5. i na jesen. Ne znam točno napamet mjesece za jesen. Budem doma pogledala. Pošto ću ja saditi u tegle. Paše mi sadnja u proljeće. Ali i mene interesira, da li ih sda već mogu staviti van. Mislim da ću ih ostaviti u hodniku, pod mojim budnim okom, pa kad proklijaju, lagano van...
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja sam frezije posadila vani u 11. mj i evo sada lagano vire iz zemlje ....a posijala sam i dvije lukovice u kalic i unjela u kucu ...bijela je vec procvjetala i predivna je, miriseeeee predivno ...druga lukovica jos nije procvjetala , trebala bi biti crvena ...na pakiranju je pisalo da se sade u jesen ...
|
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li si imala neki spešl tretman za ove u teglici, ili si ih samo poasdila i čekala?
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...nikakav tretman poseban , samo sto sam ja u kalic stavila cisti pijesak onaj sitni dravski kako ga tu zovu i zaljevala ...znaci ni traga zemlji nije bilo i eto ispalo je odlicno ...postavim slikicu kasnije, nemam ju na poslu ...
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaaaaaaa pijesak!!! A otkud meni sad pijesak??
Morat ću u nabavku...
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hehehe stefanotis, nemoras ju posaditi u pijesak naravno ja sam to napisala cisto da pokazem da je kod mene uspjela u pijesku, mozda je to lukovici pasalo jel je dobra drenaza i nije strulila ....
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pošto sam već nestrpljiva posadit ću ja njih u zemlju koju imam doma pa ćemo vidjeti. Baš bi voljela da uspiju...
Baš se veselim tvojoj sličici...
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...drzim ti fige Steph, ma uspjet ces samo ni slucano previse vode, drzim ti fige
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala...
Budem umjereno zalijevala.
|
|
aglaja
Mladi grm Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso, jesi li posadjene lukovice u kuci drzala na toplom, na umerenoj temperaturi ili na nizoj? I jesu li lukovice frezije male lukovice?
Merci. |
|
Aglaja
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lukovice sam posadila u kalic i drzala je u kuci na prozorskoj dasci u prostoriji koju grijemo, ali sa napomenem da nije radijator ispod daske...a lukovice su duguljaste duge nekih 2-3 centa i siroke 1 cent , svijetle su, vise bjelkaste nego zute...
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Branka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro večer . - ja sam isto jučer kupila jedno pakovanje frezija ima ih 12 u vrečici.-mix. gledajuči vaše dopise vidim da ima različitih iskustava . vidjet ću što da napravim sa njima , mada sam ih namjenila za kamenjar. namojima piše da se mogu sadit3-4-5 mj. na dubinu od 8 cm . na razmak 10 cm . visina im je od 25- 35 cm . sade se na sunčano i umjereno sunčano mjesto . pa sad ni sama neznam još ću vidjet
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E baš ste navalili, pa kad vidim ovu sliku obuzme me silna želja da pokušam ponovo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preeeeeeeeeeediiiiiiiiivnooooooooooooo!!!
Ja svoje nisam jučer uspjela posaditi. Nadam se da ću danas...
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...a tek koji miris imajuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
stephanotis
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu misliti...
Ovo je kandidat za sliku godine, ako se mene pita.
|
|
Donata
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maso krasna slika...
|
|
maso
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stefanotis, Donata hvala na komplimentima!
|
|
Odgovori | Stranica <12345 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |