Pozdrav |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
Biba:)
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
p.s. da ja znam slijepit fotke kako treba, ne bi trebalo stiskat link hihihihihihi...
pssssst... herc je očito znatiželjan pa se ne bu predal
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Biba:)
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ljudi moji koja je ovo ljepota |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biba a kako bi bilo da pređeš u članove????
Mislim da ovakve ljepote ne treba skrivati nego pokazati . |
|
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa teak trebala bi se priključiti forumu.svaki biljoljubac nam je dobro došao a posebno s ovakvim iskustvom
|
|
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan.
Seneka |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biba slike su ti predivne!!!!!!!!!!
|
|
cedar
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro veče ... ...
veliki stari cedar prekriva mi preko 80% dvorišta ... pokušala sam saditi travu, razne đardine ... ali na moju žalost sve se održi par mjeseci i uvene ... molim vas ako imate neki savjet, ideju i sl. .... ili možda znate koje biljke bi se održale uz cedar ..... unaprijed zahvaljujem na vašem odgovoru
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo linka koje biljke uspijevaju u hladovini, možda pomogne
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1461&PID=95185#95185
|
|
Irnan
Novo sjeme Pridružen: 15 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je što sam vas pronašla. Koristim priliku, da vas lijepo pozdravim i zaželim lijep i ugodan vikend.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla
|
|
Vader
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slučajno sam saznala da postoji i ovakav forum - odlični ste! Pozdrav svim zelenoljupcima...ja sam doduše veliki amater ali trudim se, nešto uspijeva a nešto baš i ne, možda me vaši savijeti prosvijetle. Mislim da ću se svakako opet navratiti do vas...a do onda, veliki zeleni pozdrav
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Vader. Samo ti nama budi i aktivniji član!
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hi Vader......ak buš aktivna ko na " našoj maloj radionici snova " ... nitko ti ovdje neće odoljeti |
|
Vader
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hi i tebi i naravno svima ostalima...pa da se pridružim ak me primate? Naročito volim kaktuse, na jednog sam specijalno ponosna (naravno da mu ne znam ime...ja ga zovem "mama" jer je već dosta star i od njega imam puno djece i prekrasno cvjeta...to je onaj cvijet za jednu noć. Ali bilo je i biljaka koje sam doslovno satrala, a da još uvijek ne znam kako i zašto, pa bi tako za vas imala i pokoje pitanje (knjige mi baš nisu u tome pomogle). Eto, da vas ne davim više, želim svima laku noć
|
|
branka
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
halo , ljudi neda mi dase ulogiram kajs e dešava , stalno me traži neki sekuriti cod nek mi neko reče kaj je sad
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je zato jer niste logirani... i tada morate upisti sigurnosti ko0d koji osigurava da netko ne bih iskoristio kakvu skriptu te spamirao forum.
|
|
more
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za administratora: Nešto prije podne sam ispunila sve za registraciju na ovaj forum i na mail mi je trebala stić obavijest, aktivacijski email. Ali još ništa nisam dobila. Ne mogu se uopće logirat bez toga. Ne znam kako to ide ovdje. Koliko se čeka? Ili je u nečemu problem? Unaprijed hvala na odgovoru
Pozdrav!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vijerovatno je mail zavrsio u spam folderu ili tresh ili kako se vec ne zove folder za neželjenu ostu.. tako da to treba provjeriti ili ste krivo upisali mail adresu
|
|
more
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet se javljam u vezi registracije. poslala sam vam mail, al odgovora nisam dobila, tako da se javljam ovim putem. aktivacijski mail koji sam trebala dobiti... provjerila sam spam folder i sve je ok i svoj mail sam tocno napisala. pokusala sam se registrirat sa drugim mailom i pod nickom more.st, al dogodila se ista stvar. aktivacijski mail nisam dobila :( mogu se logirat na forum, ali ne mogu ama bas nista napravit. zbilja mi nije jasno u cemu je problem. da li postoji nacin da se nekako ukljucim tj da sudjelujem u forumu? da nekako dobijem taj akt.mail?
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
more koliko ja vidim ti si registrana danas od 11,36 imamo neke probleme a koliko vidim administrator ih riješava
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |