Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 295296297298299 407> |
Korisnik | |||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
G, mozes klasicne bonsai tehnike koristit na njima, samo ne bakrenu zicu jer su osjetljivi na bakat nego alu ;)
|
|||
velika gorica
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Vidiš, vidiš, ovo sa žicama nisam znala, tenk ju W, ova info mi je dobro došla. Žicanje sad ne dolazi u obzir, to tek kad ode u stanje mirovanja. Gledala sam na netu kako se to sa adeniumima radi.
Pinus, sasvim lijepo ti izgleda biljka, jedino što se ne vidi da si ga rastezao.
|
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
![]() |
|||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
||
Pinus, divan ti je!
nije da se hvalim.... ![]() ![]() i sa druge strane ![]() |
|||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Antonija, imaš se čime i pohvaliti, lijepi su.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
||
Sve se može kad
se hoće (i zna |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
@antonija, krasni su ti adeniumi!
![]() Daj nam šapni da li si onog prvog malo recnula a drugog nisi?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
||
sad kad ste me ishvalili sva sam si važna
![]() bebolina, ko zna zna, u pravu si ![]() najzanimljivije kod emme je što je već dugo rascvjetana. moja kuća je pored puta i moji adeniumi su atrakcija. tu niko nema pojma šta je to ![]() bebolina, jesi li ovoga kalemila, to će biti neki duplog cvijeta.
|
|||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|||
![]() |
|||
||
Draga moja
![]() Čekam da ovaj ocvate prvi turnus, tad ide pod nož do bola
Mene se dogodilo da me stručna osoba pita o kojim je biljkama riječ
![]() ![]()
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Kako je ovdje lijepo!
![]() |
|||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||
![]() |
|||
||
da se i ja malo pohvalim
|
|||
|
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
|||
![]() |
|||
||
Kako su ti samo debeliiiiiiiiiiiii.........prasci !
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
malo moje ergele, jest da su samo ždrepci, ali narast će
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Glikice,začas će i oni biti prasci
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
imam još...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
i još samo ovo, nema više....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
||
Svaka čast "Glikica"....uistinu se divim vašoj volji,trudu i ljubavi prema biljkama!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
UPS !!! Imam još jednog, pa Žuću imam, čak mi se čini da ima cvjetne pupoljke. E sad, kako ne znam kako pupoljak hibrida izgleda , možda to nije to. Ipak, nadam se.
Sutra ću ga poslikati, super izgleda, u izvrsnoj je formi.
ps: Fiki, hvala. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ne znam koliko ćete vidjeti na slici, ovaj uopće nema centralnu granu ! Samo se elegantno razdijelio na tri grane. To mi je jedini takav, svi ostali koji se granaju sami od sebe imaju jednu centralnu granu iz koje rastu bočne.
|
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 295296297298299 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |