Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 294295296297298 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 10:28
cikasica kao i sve ostalo predivno, žuta cvjeta da neće i moja od tebe draga inače super tjera bilo bi super.....smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 18:06
smile227što drugo reći, divno cvijeće, divne slike, a dami je znati čme "hraniš" cikasicu da je dobila 23 lista odjednom, predivno  Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up Thumbs%20Up
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 16:20

A moja cikasica već drugu godinu nije dobila niti jedan list  Confused.
                                  smile58

U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 15:59
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2011 u 16:08
smile64prekrasno,posebno lavanda i smilje,obožavam njihove mirise
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 14:08
Lantana sada si m e bacila u razmišljanje...tvoja 23, a moja niti jedan. Zaljevam je ali sam očito negdje "falila".Confused
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 14:39
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

A moja cikasica već drugu godinu nije dobila niti jedan list  Confused.
                                  smile58

ja je nemam više nikako sva požutijela..Cry
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 14:43
A valjda pjeva cikasicama, pa zato imaju toliko listova, a na forumu je nema.

Lantana, kako ćemo te natjerati da se češće javljaš?
Je li Roko stigao?
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 21:28
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 21:36
smile211smile211smile211smile211smile211
..ako i pjeva, dobro joj ide, nema cvijeta koji nije kod Lantane  prekrasan, buhač mi nikad nije bio nešto... do Lantaninog, ostići k'o ostići ...do polja Lantaninih, pa imam i ja maslačak nije mi nešto... do polja Lantaninog... morat ću poslati njezinu lavandu iz moje velike kopanjice na koji sat Lantaninog pjevanja pa da barem ima 23 cvijetakao njezina cikasica  a ne skromih 7 (na koje sam jako ponosna, svako jutro gledam hoće li se rascvjetati)... Cijelo sam poslijepodne šetala iz gornjeg u donji vrt, gleduckala more, miricala more, cvijeće, zrak, osluškivala kosa...UŽIVALA, fala, fala fala
smile78
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 22:05
žuta penjačica već cvijeta!!!
možda i njoj pjeva kao i cikasici!
predivno ti je sve!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 22:11
što reći samo
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 22:50
...ljudi dragi,to je raj
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 22:54
Fascinirana sam ljepotom tvojeg cvijeca ! Fenomenalno !   smile186
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 05:01
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Lavanda, smilje, ljiljani, cikasica.. Ljepota se niže i množi svakom slikicom!!
Potpisujem, a onog rusa dobro razumijem, eh da mi je biti tamo Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 09:12
Gušt je svratit u tvoj vrt pa sam i ja tako jutros da popravim raspoloženje smile79 tvoja cikasica potjerala 23 lista da mi je to vidjet...moja 7 i ja presretnaaa

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 09:19
Lantane su prelijepe a i ostalo.....smile57
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 23:14
Cikasica ,lantane ,lavanda -koja ljepota Clap

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 23:58
Drage moje evo me napokon. Imali smo 10 kongresa u zadnjih mjesec dana, a zadnji i najveći bio je Kongres forenzičara iz cijeloga svijeta. Naradili smo se pošteno, u međuvremenu su nam smjenili direktora i sad smo dobili dva nova i opet sve iz početka Confused.
Kuća puna gostiju, ali tu sam imala barem malo sreće sve su neke duge ture od 10 do 14 dana, a imam i jednu curu koja mi pomaže kad su odlasci.
Roko još nije došao, ali nadam se slijedeći tjedan, jedva čekam.

Mislite da im ja pjevam, ma ja sam vam jedna od onih rijetkih na Braču koja nezna pjevati, ali ima zato pričam, kad ih ne stignem zaliti onda im kažem da mi je gužva i da jednostavno ne stignem, nako toga cvijeće živne Wink
Slikala sam nešto ovih dana i sjetila se svih vas, pogotovu onih čije cvijeće ovih dana cvjeta u mom vrtu.

Hortin balončić neumorno cvate

i ovaj predivan cvjetić - kako se zove

Nihin ljepotan -  grčki oleandar
Niho danas sam slagala robu za sušit i sjetila se kako smo slagali prošle godine

Flavijin agapanthus koji je trebao biti bijeli, a ja mu kažem kako si Falavia poplavila LOL, a u pozadini h... od Otok baš se lijepo udomaćio

A ovom clerodendrumu se Flavia jako veselim, već je formiran kao malo stabalce

Misty tvojoj hosti je kod mene vruće jako, moram joj naći neko drugo mjesto

Ima toga još što nisam ni stigla slikati kao Hoyinu hoyu, ovu godinu je imala 5 cvjetova, mirisao je cijeli stan.

Evo još malo cvijeće i Panoramik slika kao kaže naša Korijenko

Gaura

Crvena lantana

Žuto-bijela

Donji vrt

Tu sad lijepo uživaju gosti, došli su na tri dana, a ostat će 14 dana

Tecoma

Na srednjem nivou i cvjetnom zidu je prava džungla, morala sam rezati drastično

Bršljan podivljao

Budleja i lantana

Lonciera drugi put cvate

Žuta i pasiflora

U kamenjaru najljepše gilardie

ima i divljeg

Sedumi

Luk ukrasni

Verbena

Aloe

I onda se popnemo na najgornji vrt, tamo cvatu ruže, bugenvilie i ukrasni grmovi

Nova bugenvilia iz reznice cvate tamno crveno

Crvenolisna žutika i žuta koja se popela sve do gornjeg nivoa

I za kraj malo panorame s pogledom na more

život je more
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 00:18
Lantana,tvoj vrt je Božji blagoslov za oči....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 294295296297298 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,719 sekundi.