OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 292293294295296 374> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni pakujci, strpljenje se isplatilo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasnooooo
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene oduševljavaju pakujci, a tvoja kolekcija je baš zavidna! Prošle godine sam imala jednog, nježno roza boje i bio mi je prekrasan. Ove godine nije se pojavio |
|
Time is something you can never get back..
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima vrtova koje jednostavno ne mogu ne pogledati. Tvoj je jedan od njih!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, ružica moja, za čokolade - a ja ih, sretna, dijelim sa svima koji vole čokoladu a i s tobom jer si me tako lijepo počastila i iznenadila!!
Pakujci su ti krasni, koliko boja i koliko krasnih cvjetića!! Ovakav zadnji poseban mislim da imam i ja, iz Crikvenice, pa budemo skupa sjeme skupljale za naše cure!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pakujci su ti prekrasni... ja ih nemam pa po dozu ljepote dolazim kod tebe |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pentrala sam se danas po mom brdu, slagala neko kamenje, pa znate šta ...volim ja taj svoj kamen.
Evo jedne pjesme koja mi je jako draga Mate Balota Dragi kamen Naš kraj je zvanka brižan, prez polja i prez vode, i sunce u njen pali, kamenje u njen gori, a svaki mu čovik za kruh se mučno bori, za goli svoj život, za malo lih slobode. Svejeno nan je drag ti oštri kamik svaki, i skasi i pećine, i doci i doline, sve muke i sve patnje i sunca zraki jaki, a uko svega more ko gledaš od miline. Zaš mi smo dica sunca i vina crlenoga, i mora velikoga i juga teple krvi. Kad ulika rodi to dar nan je od Boga, kad loza nan ponese, na svitu mi smo prvi. Svo srebro, ča se svitli, svo zlato ča je kadi, je manje milo srcu od litice i krasa. Svi naš život je vezan uko trdog skasa, di su nan ustali dani mladi. Pa kad u tom kamenu i malo škrte zemlje nešto uspije narasti, radost je velika |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A za ono što ne može rasti u kamenju, srećom postoje lonci, vaze, pitari
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji amarilisi
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno ti je , i povrće i cvijeće!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ti voliš kamen dobro nam je znano, a da mi volimo tvoje slikice i tvoj vrt isto je tako općepoznata stvar!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti imaš pitare jer nemaš dovoljno zemljice za sve cvijeće koje voliš,a mi imamo tegle jer moramo najesen lijepe cvječke skloniti od zime.
Prelijepe ruže i clematisi,a o amarilisima da ne govorim
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ćeš nas prestati iznenađivati......Domaći pomidor mmmmm ,tikvice...
A ostalo, ruže, klematisi....amarilisi....Još jednom!
|
|
toni
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš pravo Otok, trebamo uživati u onome kaj imamo, a ne uvijek težiti nečemu kaj nemamo. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i dalje se redaju prekrasne slike kod tebe, cvijeće ti je ma ne znam više kako bi se izrazila
Balotina pjesma bravo i za povrće |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kod tebe nema šta nema,jednostavno ne uspijem pogledati sve a onda ostanem zadivljena cvjećkicama u tvom vrtu,mogu samo da uzdišem i divim se
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ja se vec duze divim nasoj OTOK i njenom vrtu
|
|
Anaida
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala sam još jednom navratiti k tebi jer sam ti pozabila reći da sam prekjučer nabrala malo listića tvoje kadulje koju si mi lani poslala, kako bih složila lijek, vodicu za ispiranje usta i grla (boli me grlo već par dana što je prava avantura zbog mojeg posla...). Tako da sada mogu i doslovno reći da me tvoj vrt liječi!
|
|
P.Bosmans |
|
Odgovori | Stranica <1 292293294295296 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |