Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 291292293294295 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 22:01
Hej ljepotice, sam sam svratila mahnuti tismile219
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 22:45
Prekrasan je cvijet namjenjen za otok
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 09:35
smile200
Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 09:40

Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 09:40
smile79 malo sam smotana kada pošaljem praznu poruku
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2011 u 09:46
sad se vidi tko ima privilegijesmile104niho dobit ćeš posmile232
ma ove zadnje slike su za poludit, već sam ih vidjela kad si postavila, ali ostala bez riječismile89
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:37
Drage moje kad jednom zaostaneš nikako uhvatiti ritam, malo sam pregledavala vaše vrtove, ali zaostatak je veliki, hvala vam svima na posjeti.
Ja sam dok me nije bilo tu na forumu radila punom parom, sredila kuću (čitaj apartmane), vrt, agenciju, a na poslu ko usred sezone. Mislim da je udarni val ipak prošao i da ćemo se češće družiti.
U vrtu je puno toga ocvalo, ali uvijek ima nešto novo, jer koliko toga ima u vrtu i mora nešto cvjetati Wink

Evo mojih imenjakinja, one koje sam drastično porezala još ne cvat, a one koje nisam jako orezala pune su cvjetova, ali će kraće cvjetati

Pakujci ocvali, ovo je posljednji

Neka lijepa mala kamenjarka

Heba je procvjetala, baš ima krasan cvijet

Neka sorta ukrasnog luka, dugo cvate

Lavanda

Neznam da li je ovo vanilica ili nešto drugo, neka vrsta verbene, narasla je jako u visinu

Timijan miris limuna, jako se raširio, čim ga taknem širi se miris, sada cvjeta malim bijelim cvjetićima

On i ovaj sivi H... su se raširili jako

Cinerario maritima, njega uvijek režem pa rijetko cvjeta, ali ovaj put sam ga pustila

Santolina

Sunčana

Stolisnik u društvu lavande

Smilje

Aloe

Ljepotice alsrtoemerie

Bugenvilie su krenule

Crvena sramežljivo

Velika

I evo nesta dana, pozdrav svima s pogledom iz moje terase

život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 22:46
Baš si nam nedostajala, no znamo što znači imati puno posla. Vrt je divan, cvijeće, slike, kompletan sklad. Lantane su prekrasne, no meni se danas najviše dopala ova prekrasna slika koja je meditativno djelovala na mene
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2011 u 23:07

Sve ti je lijepo ,veselo i šareno.

Obožavam Lantane ,tvoje imenjakinje Winki strpljivo čekam da moje procvatu.

Santolina jer ona cvijeta cijelo ljeto ili samo trenutno ?
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 05:19
Kao i uvijek sve je prekrasno, a ovaj kutak mi je "mrak"!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 06:17
Lantana, da je kod tebe predivno - zaista je!! Zato tako rado zavirimo u divan vrt o kojem ti brineš!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 06:49

Prekrasno kao po običaju. Lantane su baš guste, treba li ih orezivati. Prije par dana kupila sam svoju prvu lantanu pa ću vidjeti kako joj se sviđa u Gorskom kotaru.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 07:04
Vidjela sam sinoć da si se pojavila, ali te nisam dočekala. Znala sam da će me ujutro dočekati ovakva poslastica. Puno mi je bolje pasalo od jutarnje kave.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 08:06

I ja imam lantane zahvaljujući tebi i Antoniji,imaju cvjetne pupove i jedva čekam da se otvore.

Ja ću ponoviti ovu sliku,prelijepa je

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 08:16
neću ništa izdvajati, sve je savršeno!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 09:51
Ni ja. Samo ću duboko udahniti mirise mediterana koji se šire tvojim prelijepim vrtom.
I pohvaliti se kako mi tvoja imenjakinja lijepo cvjeta!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2011 u 10:12
Ne znam što bih izdvojila,  sve je lijepo  ali ipak lantane imaju mrvicu prednosti.....
Još samo pitanje: molim vas, koliko treba da niknu lantane? Hvala na odgovoru.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 12:58
a tu si smile64pa i mjesto ti je na prvoj straniciThumbs%20UpHeart
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 13:06
sve je krasno ali lantane su mi smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 13:09
rajski kutak za odmoriti i oplemeniti dušu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 291292293294295 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.