Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 291292293294295 370> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej ljepotice, sam sam svratila mahnuti ti
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasan je cvijet namjenjen za otok
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
|
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sad se vidi tko ima privilegije
![]() ![]() ma ove zadnje slike su za poludit, već sam ih vidjela kad si postavila, ali ostala bez riječi ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje kad jednom zaostaneš nikako uhvatiti ritam, malo sam pregledavala vaše vrtove, ali zaostatak je veliki, hvala vam svima na posjeti.
Ja sam dok me nije bilo tu na forumu radila punom parom, sredila kuću (čitaj apartmane), vrt, agenciju, a na poslu ko usred sezone. Mislim da je udarni val ipak prošao i da ćemo se češće družiti. U vrtu je puno toga ocvalo, ali uvijek ima nešto novo, jer koliko toga ima u vrtu i mora nešto cvjetati ![]() Evo mojih imenjakinja, one koje sam drastično porezala još ne cvat, a one koje nisam jako orezala pune su cvjetova, ali će kraće cvjetati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakujci ocvali, ovo je posljednji ![]() Neka lijepa mala kamenjarka ![]() Heba je procvjetala, baš ima krasan cvijet ![]() Neka sorta ukrasnog luka, dugo cvate ![]() Lavanda ![]() Neznam da li je ovo vanilica ili nešto drugo, neka vrsta verbene, narasla je jako u visinu ![]() Timijan miris limuna, jako se raširio, čim ga taknem širi se miris, sada cvjeta malim bijelim cvjetićima ![]() On i ovaj sivi H... su se raširili jako ![]() Cinerario maritima, njega uvijek režem pa rijetko cvjeta, ali ovaj put sam ga pustila ![]() Santolina ![]() Sunčana ![]() Stolisnik u društvu lavande ![]() ![]() ![]() ![]() Smilje ![]() Aloe ![]() ![]() Ljepotice alsrtoemerie ![]() Bugenvilie su krenule Crvena sramežljivo ![]() Velika ![]() I evo nesta dana, pozdrav svima s pogledom iz moje terase ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš si nam nedostajala, no znamo što znači imati puno posla. Vrt je divan, cvijeće, slike, kompletan sklad. Lantane su prekrasne, no meni se danas najviše dopala ova prekrasna slika koja je meditativno djelovala na mene
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sve ti je lijepo ,veselo i šareno. Obožavam Lantane ,tvoje imenjakinje![]() Santolina jer ona cvijeta cijelo ljeto ili samo trenutno ?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kao i uvijek sve je prekrasno, a ovaj kutak mi je "mrak"!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana, da je kod tebe predivno - zaista je!! Zato tako rado zavirimo u divan vrt o kojem ti brineš!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Prekrasno kao po običaju. Lantane su baš guste, treba li ih orezivati. Prije par dana kupila sam svoju prvu lantanu pa ću vidjeti kako joj se sviđa u Gorskom kotaru. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidjela sam sinoć da si se pojavila, ali te nisam dočekala. Znala sam da će me ujutro dočekati ovakva poslastica. Puno mi je bolje pasalo od jutarnje kave.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja imam lantane zahvaljujući tebi i Antoniji,imaju cvjetne pupove i jedva čekam da se otvore. Ja ću ponoviti ovu sliku,prelijepa je |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
neću ništa izdvajati, sve je savršeno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ni ja. Samo ću duboko udahniti mirise mediterana koji se šire tvojim prelijepim vrtom.
I pohvaliti se kako mi tvoja imenjakinja lijepo cvjeta!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ne znam što bih izdvojila, sve je lijepo ali ipak lantane imaju mrvicu prednosti.....
Još samo pitanje: molim vas, koliko treba da niknu lantane? Hvala na odgovoru. |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a tu si
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sve je krasno ali lantane su mi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 291292293294295 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |