Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 289290291292293 407> |
Korisnik | ||
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Wolfsbane, prekrasni su. Sad će ubrzo cvjetić, baš me zanima koja je boja. Listovi su drugačiji, bit će sigurno zanimljivo.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
|
tnx :) da i mene zanima, jer ovi neki thai hibridi imaju isto takvo cudno lisce, kakvo vecina mojih sijanaca nema. e sad nisam sigurna jel to do do kulture mozda ili do genetike (naginjem ovom drugom), i da li ce se to odraziti na cvijet takodjer. samim ovim sto pupa ovako mali mogao bi biti dobar po cvjetnosti (sto je u krajnjoj liniji najbitnije zapravo), vidjet cemo. stavit cu slike kad procvjeta, drzim ga na oku.
|
||
velika gorica
|
||
![]() |
||
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Da, jako je zanimljiv. Sad sam unosila adeniume untra jer bi mogla kiša kad ono kod malog anouka koji ima 6 listića izbija grana s 2 listića, zanimljivo, nema ga se šta vidit sveskupa kako je mali adenium (2 cm ako).
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
uuuuuu, predobro bebolina....
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Jel moguće da je najdoljnji pup cvjetni ? |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Da ih mogu sa sigurnošću staviti u dormanciju slično kao kaktuse bilo bi odlično. nažalost nije
tako. No, mislim da ću za početak povećati gužvu na
policama. Umjesto 2 adeniuma ići će 3 na policu umjesto 3 staviti ću 4 itd. . .
Dobro je ! ja sam za
ako si i ti za. Bizmis je biztnis, propasti ne možemo a to je glavno!
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() ![]() Klikni na fotku, pa kad ti se otvori prozorčić klikni još jednom, vidjet ćeš da svaki pup ima cvjetni pup
![]() Namjerno sam vam tako uplodala fotku da vidite šta bedaček radi
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
@Pinus, krasni su ti adeniumi
![]() Ni ne trepnu na orezivanje, samo se zgusnu. Tako sam ja ovog mog "pijanduru" orezala da se zgusne i eto na fotki rezultata
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
"strašan" je Bebolina.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Strašan bedaček razveseljuje svoju gazdaricu ![]() ![]() Pinus,prelijepi su ti! ![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
eh da je meni koji bedaček.kako je uopće postao bedaček.čime si ga natjerala da to radi
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() Jednostavno smo se on i ja dogovorili, on je bedaček a ja tvrdoglavko
![]() Evo još jednog kojemu sam zimus uskratila jelo i pilo. Njega sam povrh svega rezuckala za reznice, i on puca po šavovima.
![]() Njegovo veličanstvo Poppy
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Smoto je krasan !
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Smoto
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Uh, baš je lijep !!!
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 289290291292293 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |