Detalji iz mog vrta |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 39> |
Korisnik | ||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ova vaša Hand made stazica mi je baš onak krasna, a i sve ostalo oko nje.
Pozdrav Reici
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Je li to krumpirka imaš tako lijepo formiranog u stablo? ( sa desne strane pored terase)
|
||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
stazica je FANTASTIČNA (već sam ju hvalila, ali moram još jednom) a pogled na terasu me zove k tebi!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
napokon sam nakon duugo vremena opet prošetala tvojim vrtom i to baš po novoj stazi koja mi se jaako sviđa
a tek cvijećke |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kat.rea, to je krumpirko, ali nije baš nešto naročito formiran...morala bih se uhvatiti škara...ali osnovna ideja je bila da ga uzgojim kao štablašicu...stablaša...
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Već sam toliko puta govorila o svojoj haciendi, obožavam to mjesto...tamo sjedim do kasno navečer, tamo svako jutro pijem kavu...Već sam stavila fotkice koje sam snimila po danu, a sad jedna koju sam snimila sinoć...koristila sam opciju noćnog snimanja, a pri tome ruke moraju biti savršeno mirne i zato je malo mutna ...zamislite da ste si popili malo previše...
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dada nemoj bolan da piješ ----------hahahahah-i ovo je fenomenalno svaka čast
|
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pijem da se zaboravim...
|
||
|
||
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hm ili sam ja zaboravila tu pjesmu ili si ti dodala SE. |
||
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Predivni kutak za opuštanje!
|
||
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nisi ti ništa zaboravila...malo sam prilagodila riječi... |
||
|
||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odlično mjesto za siestu.....
|
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja se nebi ni micala sa te terase.U proljeće bi se zavalila i na jesen ,nek me miču na prezimljavanje u kuću
|
||
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OK, ma ti si mlada pa SE možeš zaboraviti, kod mene več malo teže.....
|
||
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Što se mjesta za siestu tiče slažem se sa Shashom.
|
||
dada28
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovih dana sam bila prilično raspoložena za fotkanje...sunce, godišnji...aaaaah
Malo sam sredila kamenjar Hoste su u punom cvatu Konačno ću vidjeti izgled mog drugog hibija...YES!!! I na kraju, moja pesica, čuvarica vrta |
||
|
||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
kod tebe se ismijem ko luda ali sve u svemu sve je fantastično raspoloženje je genijlno
|
||
|
||
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
predivno, cvijeće je tako lijepo i njegovano a i čuvarica me svaki puta obraduje- krasna je
|
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod tebe je sve stvarno očigledno dobro njegovano Hibi već sad zanimljivo izgleda...biti će crveni?
|
||
Odgovori | Stranica <1 2728293031 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |