Moja cvjetna gredica |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 85> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ANTHEA
Pustio korijenje Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sviđa mi se ovo..... tako romantično izgleda!
|
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova slika klematisa i ruža kao da je iz časopisa, prekrasna kombinacija kod tebe, ma uostalom ne trebam te više niti pohvaljivati, sve uspješno ti ide sa bujnom i šarolikom cvatnjom
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slažem se sa loricom,prepreprediiiiivvvvnnnooooo
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđa pupoljčica a i ovo hofiranje klematisa i ruže nije loše.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj plot sa ružama i clematisom je zaista prekrasan.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anthea, Lorica, Svesa, Maris, Milice, hvala vam na posjeti, dođite mi opet, čekam vas.
Maris, hoćeš sadit pupoljčicu kad bude vrijeme za to? Jeste li primjetile malu višnju s nedozrelim plodovima? Višnje nisu ni uspjele dozreti jer su ih ptice pojele prije toga. Sve do jedne, nakon kaj su očistile trešnju. Pero već isprobava lješnjake. Ubere, odleti do obližnjeg drva, zatakne lješnjak u rašlje pa kljuca. Kad vidi da još nisu za konzumaciju, baci ga na zemlju. I tak sve dok lješnjaci dođu do za njega zadovoljavajućeg stupnja zrelosti. Ali, na najveći lješnjak sam objesila cd/dvd-ove pa ću vidjeti hoće li biti efikasno. A na ruže svaku večer stavljam mrežice da srna ne jede mlade vrhove. Tak da moje ruže spavaju u spavačicama
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je uvijek zanimljivo, životinja svake vrste , a ograda sa ružom i klematisom je za 10
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ana, ti si nepopravljivi romantičar. Gredica ti je
romantična, ovi na plotu hofiraju, ruže imaju spavaćice... Ali ideja sa spavaćicama je za 10! |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na tvom bregu ehinacea već počela, divno- moja sprema li se sprema.
Moram izdvojiti ovaj zaljubljeni plot, podsjetio me na one u engleskim vrtovima , nešto fenomenalno je doslovce. |
|
belica,zagreb
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne pupoljčice Ane, a tvoj plot - ja bih ga nazvala
"NAJ - PLOT 2012"!!!!!
|
|
Lipik
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da hoču,prekrasna mi je |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica,evo me opet.Plot ti je kao iz bajke,aono na lnjemu još ljepše.Uvijek uživam na tvom bregu.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo sam ti rekla, treba ih presaditi pod hitno !! Kad ocvijetaju, poreži lišće, izvadi cijelu biljku, podijeli na nekoliko komada korjen i presadi na drugo mjesto !! A ideja sa spavačicama za ruže, odlična ideja, i jel djelotvorna ?? Vrući pozdrav iz moje grabe na tvoj vreli breg !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, veseli me pohvala ograde, klematis još uvijek cvate, a s druge strane su ribizli i ogrozdi koje nisam ni okusila. Sve su ptice pojele ko i višnje pa su se sada prebacile na jagode i maline. Kupine bi im rado oprostila, ali njih neće jesti.
Dadinice, spavačice funkcioniraju. Ajoooj, sad sam se sjetila da sam ih večeras zaboravila obuči pred spavanje jer sam zalijevala vrt do noći. Belica, desetak dana me nije bilo doma, sad kad sam se vratila, ehinacee su u punom cvatu. Vjerujem da su i tvoje odlučile pokazati svoju ljepotu. Ljiljus, Maris, iduće proljeće trebam smanjiti količinu pupoljčica jer se jako šire. Veseli me da ih imam kome dati. Camellia, drago mi je da nađeš vremena za šetnju po mom vrtu sad kad imaš dvije unučice. Free, hvala na savjetu, jedino ne trebam lišće rezati jer je već uvenulo. Čujem da postoji mogućnost kiše idući tjedan pa bi onda to mogla napraviti. Kad izvadim korjenje, vidjet ću kakvo je i jel ga mogu podijeliti na više komada. Baš me zanima, a tebe ću imati u vidu. Spavaćice su djelotovrne jer ih i sama jedva skinem ujutro. Okca mreže zapinju za trnje i lišće. Moon, hvala. Dođi mi opet.
|
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesu i moje su stidljivo krenule, cvijetić dva tri. svejedno me vesele.
Pozdravi iz mojeg jarka na vaše divno carstvo |
|
belica,zagreb
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje šarene, a još lepši Anin je vrt!
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hofiranti skupa s plotom su mi jako simpa
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po povratku s kavice s jednom osobom Vama dobro znanom i na njezinu preporuku pogledala sam vaš vrt na brijegu. Vrijedne ruke stvore svašta , ali Vaše su ruke prevrijedne. Održavati toliki vrt da tako prekrasno izgleda je pravo umjeće. Hvala Camelliji što mi je ukazala na ovaj prekrasni vrt.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |