Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božur - Paeonia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božur - Paeonia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 35>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:21
Evo nekoliko slika iz "vrta trajnica" u Sloveniji kod gospodina Petra Mejaka

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 21:50
Svi su divni,
Triša...kako je blo lijepo vidjeti ih uživo
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 22:34
Da moon, nezaboravno, a jedva čekam da se tvoj pupoljak pretvori u cvijet pa da ovdje vidim sliku
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2013 u 23:05
Sutra ću ga posaditi u vrt
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 07:07
Jao Triša krasni su ja bi se raspametila da sam bila tamo.Imaš li još fotki?
Na vrh
wookowaratz View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 92
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wookowaratz Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2013 u 10:00
stvarno ogroman cvijet. super izgleda
Na vrh
acer69 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 143
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje acer69 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2013 u 17:32
Moja dva zeljasta božura:

http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/CAM00040_zps51f9089b.jpg. -

http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/mojeslike011_zps78fc28df.jpg. -
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 15:33
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Jao Triša krasni su ja bi se raspametila da sam bila tamo.Imaš li još fotki?

i ja bi se raspametila Smile
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 15:38
Mimar tvoj žuti je nešto prekrasno -baš sam si nešto razmišljala da ako budem imala priliku žuti bude na popisu želja ,gledajući ovaj tvoj sada sam to definirala. Tongue
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 15:40
Moji u cvatu

Na vrh
IvanOs View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
3. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IvanOs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 17:05
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Evo nekoliko slika iz "vrta trajnica" u Sloveniji kod gospodina Petra Mejaka

Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao.
Na vrh
IvanOs View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
3. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IvanOs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 17:06
Ovaj cvijet je stvarno prekrasan.
Zna li netko stručan naziv za njega?

Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2013 u 22:38
Meni su najljepši jednostruki božuri, a nema ih kod nas za kupiti. U Decori imaju jedino P. peregrinu koja je crvena, a ja bi rado bijelu. Možda jednom naletim negdje.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 01:07
Malo sam navratila na ovu temu potaknuta nedavnom  posjetom  Vrtu božura u Kopru. Vidim da je Triša bila vrijedna i stavila je slike tih ljepotana....Bio je pravi doživljaj šetati tim bajkovitim vrtom...Gledajući temu unazad vidijela sam da i kod nas CIFovaca u vrtovima ima prekrasnih božura...Divni su vam božuri dragi moji, sve jedan ljepši od drugoga. Moram posebno izraziti divljenje žutom božuru drage mi cvijetne prijateljice Mimar.smile227.Taj žuti je stvarno poseban. U Kopru kod gosp Mejaka ima mislim 3 žuta božura, ali drvenasti kojem naravno ne znam ime, je najskuplji božur koji on ima, a u svijetu ima samo nekoliko primjeraka tog istog dragocjenog ljepotana.
Ja imam nekoliko božura i to 3 drvenasta i 6 zeljastih. Drvenasti su ocvjetali, osim novog bijelog koji još nije cvjetao. Nadam se da hoće iduće godine. Zeljasti su u fazi cvatnje i sad uživam u njihovoj ljepoti...
Evo nekoliko sličica drvenastih božura, jer zeljaste moram poslikati...

sutra je novi dan
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 07:36
Jagoda krasni su tvoji božuri,takve nemam.Ako netko želi uvijek sam spremna na razmjenu.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 23:34
da Jagoda baš su krasni ,Ana mogu ti reći da je itvoj preljep .
Ovo je moj drvenasti kada je bio u cvatu

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 01:11
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Jagoda krasni su tvoji božuri,takve nemam.Ako netko želi uvijek sam spremna na razmjenu.

OSica hvala ti. Ja bi se rado mjenjala s tobom ako uspijem iskopati dio ovog starog maminog božura sa korjenom. Ovaj malo tamniji je mladi i tek ga imam 3 godine i za sada ga ne bi dirala...WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 01:21
Blue sky prekrasan je tvoj božur. Boja mu je posebna, naročito kad je u pitanju drvenasti božur...WinkWinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 02:06
Evo poslikala sam i zeljaste božure koji cvjetaju sada..

Ovo je bijeli, ali malo baca na roskasto...

Buket ružičastog božura čije su mokre cvijetne glave popadale od teržine...

sutra je novi dan
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:14
Kako su lijepi, svaki na svoj način, divno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.