Božur - Paeonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Svi su divni,
Triša...kako je blo lijepo vidjeti ih uživo ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da moon, nezaboravno, a jedva čekam da se tvoj pupoljak pretvori u cvijet pa da ovdje vidim sliku
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sutra ću ga posaditi u vrt
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Jao Triša krasni su ja bi se raspametila da sam bila tamo.Imaš li još fotki?
|
|
![]() |
|
wookowaratz ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2013 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 92 |
stvarno ogroman cvijet. super izgleda
|
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Moja dva zeljasta božura:
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/CAM00040_zps51f9089b.jpg. - ![]() http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/mojeslike011_zps78fc28df.jpg. -
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja bi se raspametila ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Mimar tvoj žuti je nešto prekrasno -baš sam si nešto razmišljala da ako budem imala priliku žuti bude na popisu želja ,gledajući ovaj tvoj sada sam to definirala.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
|
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Ovaj cvijet je stvarno prekrasan.
Zna li netko stručan naziv za njega? |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Malo sam navratila na ovu temu potaknuta nedavnom posjetom Vrtu božura u Kopru. Vidim da je Triša bila vrijedna i stavila je slike tih ljepotana....Bio je pravi doživljaj šetati tim bajkovitim vrtom...Gledajući temu unazad vidijela sam da i kod nas CIFovaca u vrtovima ima prekrasnih božura...Divni su vam božuri dragi moji, sve jedan ljepši od drugoga. Moram posebno izraziti divljenje žutom božuru drage mi cvijetne prijateljice Mimar.
![]() Ja imam nekoliko božura i to 3 drvenasta i 6 zeljastih. Drvenasti su ocvjetali, osim novog bijelog koji još nije cvjetao. Nadam se da hoće iduće godine. Zeljasti su u fazi cvatnje i sad uživam u njihovoj ljepoti... Evo nekoliko sličica drvenastih božura, jer zeljaste moram poslikati... |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Jagoda krasni su tvoji božuri,takve nemam.Ako netko želi uvijek sam spremna na razmjenu.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
OSica hvala ti. Ja bi se rado mjenjala s tobom ako uspijem iskopati dio ovog starog maminog božura sa korjenom. Ovaj malo tamniji je mladi i tek ga imam 3 godine i za sada ga ne bi dirala...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Blue sky prekrasan je tvoj božur. Boja mu je posebna, naročito kad je u pitanju drvenasti božur...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Kako su lijepi, svaki na svoj način, divno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |