Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 63> |
Korisnik | |
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno Jani...štand bude stvarno pun!
![]() Prekrasna je ova crna kutijica!
...i ovi veliki stakleni tanjuri su iz Name sa Kvatrića?
|
|
"Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo." I. Andrić
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala cure!
Julija - je, tanjuri su iz Name na Kvatriću!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Dat ću sve od sebe da se izorganiziram da navratim u subotu.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - bit će mi jako drago ako uspiješ
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Koliko toga imam za pogledati. Pa radila si sve u 16 u ova dva tjedna. Propustila sam jako puno ali napokon sam opet s vama - tete salvete.Opet sajam?, nadam se da ću doći ali sada bez lutanja i prćenja snijega. Veselim se jako, jako. Još trebaš buba-mare?
|
|
![]() |
|
Dobro nam došla natrag! Nadam se da je barem bilo uspješno!
Jesam draga Gogs, bila sam jako vrijedna, a tek da vidiš što se sve još suši.....A ovaj puta sam uzela mali stol, ne znam kako ću se uspjeti snaći na njemu!!! Ali važno je da sam tamo!
Hvala ti draga moja, ne trebam više buba marice, imam ih dosta!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jani u DMu sam kupila neke salvete, ako ču moći doči ćui na sajam, jer mi nismo uspjele za Bugaluimam ih enkih 4 kom.Klomp mi nešto krepšava pase bojim da se puno i dopisujem, Čao
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga moja,
hvala ti na iscrpnom odgovoru... ![]() žao mi je što ni ovaj puta neću moći na izložbu, al znam da ćeš radovima "pomesti" ostale štandove... ![]() jedva čekam vidjeti fotke s izložbe... i ostale nove radove koje još nisi poslikala... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana - hvala ti draga!
Klara - hehehe....još ću se i uobraziti nakon ovih riječi (ma neću, šalim se!!
![]() Danas ću možda još nešto poslikati pa navečer stavim slikice....
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a da ti poslužim kao stalak za tvoje radove. Onako, na svaki prst ruke po sliku, pa jednu oko vrata i šećem se okolo... sretno i nadam se da se vidimo
|
|
![]() |
|
.....hahaha...dobra ideja Gogs....hodajuća reklama....
|
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
Jani, prekrasni radovi. Nadam se da ću uspjeti doći na sajam.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Jani, bravo!
Nije me bilo dva dana, a ti štancaš li štancaš. Tanjuri su ti divni, a pitorico ti je odlično ispao. u subotu idem u Mo pa mi je žao da ti neću doći na izložbu, ali slike očekujem. |
|
![]() |
|
Morema - hvala ti, i ja bih voljela da uspiješ doći!
ElzaBuba - želim ti sretan put! Slikice ćeš vidjeti, bez brige.....već mi je fotić na popisu što sve trebam nositi! Drago mi je da ti se pittorico sviđa - napravljen je iz drugog pokušaja. Ne mogu reći da nisam zadovoljna kako je ovaj put ispalo, ali treba tu još puuuuunooo vježbe......
|
|
![]() |
|
Drage moje - želim vam od srca sretan Dan žena!!!
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
jedva čekam da dođeš doma,
da čujemo dojmove, da vidimo štand i puuuuuuuuno novih slika... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
ja sam bila popodne na izložbi i jako mi
je drago što sam i osobno upoznala jani. Radovi su još ljepši uživo. Žao mi je što nisam mogla duže ostati, bila sam s klincem, a njemu je bilo dosadno. Slijedeći put idem sama, časna riječ. ![]() |
|
![]() |
|
Evo me curke moje drage!
Kao prvo htjela bih se od svega srca zahvaliti svima vama koji ste imali priliku doći i podržati me.....ali i vama koji to niste mogli, ali ste u mislima bili sa mnom
![]() Bilo mi je zaista prekrasno danas! Toliko pozitivnih i dragih ljudi mi je još više dalo volje i želje za stvaranje novih djela.....
Krasno je bilo popričati sa Tarom, Gogs, Mimom, Moremom (nadam se da nisam nekoga zaboravila spomenuti - ako i jesam oprostite mi jer sam još uvijek pod dojmom predivnog dana), našom dragom Okić koja je danas isto izlagala - svega 3 stola dalje od mene.....
Klara, ali i svi ostali - evo još malo i stavim slikice svog i štanda naše Okić.....sigurna sam da neće imati ništa protiv......
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Cure, prekrasno i vi i radovi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |