Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori | Stranica <1 2728293031 90> |
Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi pomoć imaš. Krasan je ovaj mali aranžman
|
|
život je more
|
|
Sponzorirani linkovi | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljetno čišćenje je potaklo mladost na djelo. Magnolija je prelijepa, sve se polako budi, a mnoštvo novog bilja čeka svoje mjesto u vrtu |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti imaš dosta vrijednih ručica! vidi se da je proljeće na djelu, kad to sve što je spremljeno i čeka posadiš biti će prava cvjetna raskoš! naročito mi je drago što san taj lijepi aranžman vidjela uživo na taraci sa pogledom na Opatiju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za akciju čišćenja....Nek mladi pripreme a ti ćeš saditi. I ovo što već pupa i cvate je ,....a magnolija....
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za podmladak Još malo pa će sve biti u cvatu. Magnolija je prekrasnaP.S.Totalno me izludila ova reklama, što stalno iskače na stranicama
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Olalala, koliko teglica je spremno za svoja mjesta u vrtu! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pohvale curama,vrijedne suMnogo je toga u pripremi za sadnju i još će više obogatiti vrt,aranžman je presladak
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad se male ruke slože.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro uvijek si vrijedna a nadahnjuješ i ostale.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za podmladak i vrijedne ruke koje su pripremile sve one sadnice.
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
magnolija več cvate, uskoro će i kod mene
pozdrav curicama |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, malo aktivnosti a vaše podrške ogromne! Pa to je prekrasno! Zato vas svih puno, puno volim i šaljem vam
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa jako mi je drago da je proljeće aktiviralo i podmladak na akciju!! Tebi će i sadnja ovih teglica biti uvrh glave!!! Pa još zalijevanje, samo se čuvaj noćnog zalijevanja, i gledaj kud hodaš!!
Baš mi je drago kaj smo te uspjele nagovoriti na slikanje!! za tebe i cvijetni podmladak ali i za mlade pomoćnike!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za pomladak
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure moje drage, ja sam se ovaj vikend bavila uređivanjem okoliša u Njivicama na Krku ali nisam sve stigla kako sam mislila. Umorila sam se a još nisam zadovoljna svime kako sam sredila. Morat ću i sljedeća dva vikenda tamo da bi to na nešto sličilo. Slikala nisam jer je sve još nekako mirno i dosta je toga i propalo. Čekam da se sve oporavi i ojača ( i novo zasađeno) pa će onda biti sličica.
Posla po vrtovima ima dosta a ja imam malo vremena za to jer moram raditi i druge, trenutno važnije stvari pa sam pomalo tužna što se ne mogu posvetiti svojim biljčicama. Ali proljeće je tu pa kada sve stignem napraviti, pokazat ću vam kroz sličice.
Svima
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bit će to okoliš za 5
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiraK, lijepo, pomoć krasna, bit će sve super!
otišla mi pp u vjetar- isprazni sandučić!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Helou, mašem ti i veselim se sličicama, a kako će to sve tek izgledati......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh, cure, nešto sam poslikala vani ali mi slike nisu pri ruci pa evo nešto malo sobnog i novosti:
orhideja bacila novi list a tjera i stapku
I ova kreće makar joj se jš cvijet drži od nove godine
još jedna orhideja žuta kreće
|
|
Odgovori | Stranica <1 2728293031 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |