Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 94> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet sam bila na šetnji po lijepom zagorskom bregu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Drage Anabistrica , Aralija i Kaktusic ma bas mi je drago da ste navratile ! Moram reci to , da "Lepe Kate" i cinije su oduvijek bile najprostranije cvijece Hrvatskog Zagorja ! Nezamisliv zagorski vrt bez njih !
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Vrijedne ruke imaš, onda i cvijeće odmah ide
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
konačno da se i ja malo pošetkam vrtovima i započela sam tvojim, šta uopće reći drugo nego prekrasno, drago mi je da si našla lantanicu, ja ih strašno volim, a onaj jedan ali vrijedan adenium je pravi macan, želim ti da ti čim prije procvate i veseli te.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila sam vidjeti jesenjsko izdanje zagorskih brega,a tebe nema.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I sam šetala jer sam čula da u Zagorju sija sunce !!! Divan ti je onaj posljednji mohikanac, 1 od 10 !! Lijepe pozdravčiće ti ostavljam !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ksan draga , staviti cu nekoliko zaostalih ljetnih slikica a onda cu se dati na posao i slikati jesen ... ili bolje receno zimu , koja nam je danas obecana i izgleda da ozbiljno ima namjeru i doci !
belica moja , nisam zadovoljna ali sada si nemogu pomoci ! No nadam se proljecu i boljem vremenu ! dijana7566 , draga imas pravo ! Nije me bilo , dugo me nije bilo , ali , sad sam tu ! Free moja draga , veselim se da mi je taj jedan ostao ali tugujem za onih 9 ! Svima jedna veeeeelika ![]() |
|
![]() |
|
Sjeme sam dobila na mojoj najprvijoj kavici od Shashe ! Ako se ne varam , to je kalifornijski mak (?) ![]() ovaj sitni jasmin sam donesla sa sobom sa onog njemackog sjevera: ![]() ovu jabucicu vam moram jednostavno pokazati : ![]() |
|
![]() |
|
Jako jako dragi poklon od Skitnice : ![]() isto tako od Anabistrice i Carol : glicinija ![]() a ovo je Nataly poklonila M. (specijalno ju je molil !) : ![]() |
|
![]() |
|
Tekoma (dobila sam ju od Anabistrice i Carol) : ![]() |
|
![]() |
|
Ovu ruzu sam uspjela spasiti : ![]() ova gljiva se je samo tako pojavila , nemam pojma kak se zove , sigurno je otrovna ?! ![]() ovaj ukrasni sljez se jos neda : ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Novih je biljčica u tvom vrtu, zanimljivih i lijepih.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
I ove dalije se jos nedaju : ![]() ![]() kao i ova ruzica koja neumorno cvate : ![]() |
|
![]() |
|
A ovoliko sam bila vrijedna : dunje ![]() ![]() ![]() a ovo drugo sam napravila prosli i predprosli tjedan : ![]() |
|
![]() |
|
Draga lucy , nazalost , ovo ljeto bas i nisam bila tako u formi ! Sada sam cak i malo zalosna ! Bilo je vec i puno ljepse ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako se zove ovo drvce ? Zahvalna sam za odgovor ! ![]() |
|
![]() |
|
Ove "lepe Kate" cvateju do zadnjega : ![]() |
|
![]() |
|
Ah ja , i ovo sam jos napravila : pecena crvena rog paprika s cesnjakom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I jos skuhala marmeladu od crnog grozdja "Izabele" : ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |