Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pupoljci jorgovana kao u sumrak...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mini mačuhica... hvala ptičicama koje su spustile sjemenke na moju livadu!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Staro drvo magnolije umire polako ko i ovaj stari kotač...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ispd njih...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Uživala sam gledajući slike predivnog cvića,Ja ružmarin ne bi još šišala,neka još malo poraste,žao mi je magnolije,ali bogat je život u njenom podnožju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno i rascvjetano je u tvoje mame! susjedova magnolija je lijepa, i ti uživaš u pogledu na nju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam bila na šetnji kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Bog, društvance moje!
I ja skićem po vašim vrtekima, a i po našem Varaždinskom placu!!! Kupila sam si danas: pelin... ![]() i crvenu monardu... ![]() .... sve po deset kuna....!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i meni se sviđa sve što cvate, pa i tzv. korov, a ne čupam ga baš previše jer se bojim da ću isčupati i neko sjeme od cvijeća koje bi moglo još niknuti..
što se tiče kiwija znam da se treba zasaditi dvije stabljike, mušku i žensku jer inače ne može imati rod..ako je to pravi kiwi, ovaj kod tebe nisam još vidjela |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sve 5!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svaka biljka ima svoje mjestou tvojoj okolini, to je onoa što mi se kod tebe sviđa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Noviteti su krasni,a vrt presladak,šaren,rascvjetan
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno je kod tebe Lovro, ukrasni grmovi su prekrasni, veliki i puni cvijeća
![]() Nisam znala da ovaj rožac (ako je to rožac) ima i u plavoj boji ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ja mislim da su rožac i jastučac isprepleteni
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne slike cvijeća i grmova, a stara magnolija ipak ukrasno djeluje
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I ja sam se najprije zbunila bojom rošca, no kao i Enrikova nona mislim da su rožac i aubrieta isprepleteni. Kako god, kombinacija je fora. |
|
![]() |
|
Hvala na savjetu ZA RUŽMARIN! Magnolija zna u proljeće potjerat par grančica, lani je i imala par cvjetića, ali kroz jesen i zimu zadnje dvije godine te grančice odumru! Vidjet ćemo dal će se boriti i ovo proljće- ljeto, ili ja odustala!!! |
|
|
|
![]() |
|
Lantana i enrokova nono, znači ono za sivkastom nijansom je rožac i cvate bijelo, zar ne, a ono drugo je ( i postoji sa bijelim cvjetićima i plavoljubičastim???) jastučac ili aubrieta???
Opet sam nešto naučila!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sarajko, Vilmač , Kaktusek, Maryy, Nataly, Moon, Triša, Antonijo, gore navedene dame, a i svima drugima jedan veliki
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |