Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Smail, sve ti je jako lijepo i mislim da su ti djeca u potpunosti u pravu kada kažu da si kao krtica stalno u vrtu, ali da nije tako sigurno bi bili uskraćeni za ljepotu tvoje okućnice. Zato i dalje ruj, a mi ćemo uživati
![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako lijepo je sve....stvarno se nema sto izdvojiti.....bravo za sklad!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bas sam uzivala kod tebe uz ove prelijepe slikice tvog vrta,kamenjar ti je predivan kao i sve ostalo ..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Veseli me što opet možemo uživati u tvojoj okućnici.
Najduže sam se zadržala u vrtu začinskog i ljekovitog bilja!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Smail, malo sam virnula i u tvoje carstvo.
sve ti je lijepo, posebno sam uživala u mirisnim karanfilićima i začinskoj gredici ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
panorama ti je prekrasna, mogu misliti kako karanfili mirišu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Drage moje forumašice drago mi je što navratite u moj vrt, sve vas pozdravljam i pozivam da opet navratite:- tikvić pozdrav i tebi, tvoj vrt je uvijek bujan i prekrasan i sve prije procvate nego kod mene na kontinentu, tvoja je klima ipak malo blaža, Bucka, Monna, Kamenjar, Anaida, Slavuj Vk, ernikova nona šaljem vam veliku pusu.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
prekrasno.ja odavno nisam bila u ljpšem vrtu, tako je sve lijepo uredno i sa ukusom smišljeno.svaka čast.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga moja magnolija, malo sam se osvrnula oko sebe da vidim jel ti to meni kažeš, malo se šalim, godi čuti ovako lijepu pohvalu, drago mi je da ti se sviđa. Već nekoliko puta je vrt doživo kompletnu preobrazbu, a nadam se da neće na tome ostati.
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
aha sad sam te po preporuci otkrila
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako, jako lijepo, al stvarno !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Joj belice da valjda brijeg na nas tako djeluje, ja baš ispala skromna sa ovom izjavom, ma kod mene je samo jedna cvjetna gredica, filmić čini čuda.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikice kada dođem u tvoj vrt, ovo moje je samo sjena u odnosu na tvoje cvijeteke, ali ja tek rastem, možda jednog dana i bude nešto od mene. odnosno mog vrta.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Smailić, evo kako ja doživljavam tvoj vrt : red, rad disciplina, sve je tako uredno posloženo . organizacija na najvišem nivou. vidi de da puno truda ulažeš u tvoje carstvo. Sve je posloženo, iskonbinirano kao da je prezentacija za vrtni časopis. Vidim imaš prostor ali to je trebalo osmislit u čemu si uspijela i zato skidam kapu do poda i moj duboki
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija, dobro mi došla u moj vrt, dobro kažeš, i kod mene ima dosta rada kao i kod svih naših dragih forumašica, trudim se da ne raste trava što je ovo proljeće teško kada pada puno kiše, eto i sada pada a ja sutra isplanirala kositi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I da aralija, malo sam kopala po tvom profilu, to izglega godina proizvodnje tako djeluje...
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ha, ha, ha godina proizvodnje čini svoje, dobro si to rekla
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Jedan jaaaako lijep vrtić,prekrasni kamenjari i cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123, hvala ti što si svratila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
I mene moja godina proizvodnje počela da zeza
![]() Bila sam ubeđena da sam ovde već bila prošetala,uživala i post ostavila ...posta nema ni od korova a pošto je korov nevoljeni gost...pišem nov post ![]() Oduševilo me kamenje XXL veličine i biljke što po njemu dremaju, extra začini na dohvat ruke moje oči nikakve zamerke nemaju
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |